11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid

11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid

Marti incepand cu ora 21.45, Bayern Munchen va intalni pe FussballArena din Munchen in cadrul mansei retur a semifinalelor UEFA Champions League, vizita spaniolilor de la Atletico Madrid. Duelul de la Munchen va fi condus de o brigada din Turcia ce-l va avea la centru pe Cuneyt Cakır, ajutat la cele doua tuse de catre compatriotii Cem Satman si Tarik Ongun. Tot ce trebuie sa stii despre semifinala germano-spaniola : 11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid.

Deschide prin SUPERPONT un cont la casa de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Dupa cum bine stim duelul de la Munchen va pleca de la scorul de 1-0 pentru spanioli, rezultat11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid inregistrat in mansa tur de acum o saptamana de pe Vicente Calderon. Pentru accesul in finala de la Milano, Bayern Munchen are nevoie de cel putin o victorie cu 1-0 in timpul regulamentar pentru a merge in prelungiri, in timp ce ca emotiile sa fie risipite inca de la finalul celor 90 de minute regulamentare, „bavarezii” vor avea nevoie de cel putin doua goluri inscrise in poarta lui Oblak fara a primi insa vreunul.

  • Un eventual pariu pe scor corect 1-0 pentru Bayern Munchen, primeste din partea aceleeasi agentii de pariuri online o cota de 6.25, in timp ce un succes cu 2-0 are o cota ce atinge valoarea de 7.25
  • NetBet, una dintre cele mai apreciate agentii de pariuri online ne ofera posibilitatea sa mizam si pe Pariu multiplu – Scor exact, iar daca alegem varianta 1-0, 2-0 sau 3-0 pentru Bayern Munchen, atunci miza pariata va fi inmultita de 2.45 ori.

Fara gol marcat cat mai devreme, situatia Bayern-ului se poate complica serios avand in vedere apararea care se va desfasura in fata portii lui Oblak, sa nu uitam ca Atl. Madrid are cea mai buna defensiva din UCL ( doar 5 goluri primite ), asa ca „bavarezii” daca vor accesul in finala UCL vor trebui neaparat sa inscrie cel putin o data in prima repriza in poarta spaniolilor lui „Cholo” Simeone.

  • Un gol marcat in prima repriza si unul in cea de-a doua, fara sa primeasca vreunul in schimb, ar face ca trupa lui Guardiola sa mearga in finala UEFA Champions League de la Milano, asa ca Unibet ofera pentru pariul – Bayern Munchen marcheaza in ambele reprize o cota foarte tentanta, mai exact 2.80.
  • 28 de goluri a marcat Bayern Munchen in acest sezon de UEFA – Champions League, 15 dintre ele au fost marcate in repriza secunda, asa ca pariul – in repriza a doua se marcheaza peste 1.5 goluri primeste din partea aceleeasi Unibet o cota de 2.25.

Dupa cum am mai spus Bayern are nevoie de cel putin doua goluri inscrise in timpul regulamentar pentru a merge mai departe fara sa mai fie nevoita sa treaca prin furcile caudine ale prelungirilor ( exemplu meciul cu Juventus Torino ) sau mai rau a loviturilor de pedeapsa. Insa, cu siguranta se poate ajunge si acolo, asa ca Unibet ne ofera cateva pariuri speciale pentru prelungiri sau penalty-uri, dupa cum urmeaza :

  • Pentru ca Bayern sa se califice dupa 90 de minute, Unibet o ofera o cota de 2.70, in timp ce pentru variantele ca „bavarezii” sa se califice dupa prelungiri sau lovituri de departajare, cotele oferite sunt de 21.00 respectiv 26.00.
  • Aceleasi variante de pariere sunt si pentru madrileni, numai ca pariul – Atletico Madrid se califica dupa 90 de minute – primeste o cota de 1.75, in timp ce celelalte variante mentionate mai sus primesc din partea agentiei de pariuri online Unibet, cote de 36.00 si 26.00

Profita de livet-tv pentru UEFA – Champions League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Lewandowski, Muller, Griezmann si Torres nu au contribuit decisiv la nicio faza in duelul tur,11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid dupa cum bine stim, Saul Niguez fiind marcatorul singurului gol din mansa tur, insa agentia de pariuri online Sportingbet, are in continuare incredere ca unul dintre acestia poate inscrie pe FussballArena, asa ca ii crediteaza pe acestia cu cele mai mari sanse pentru gol marcat marti seara.

  • De exemplu, un gol marcat de Robert Lewandowski, primeste din partea agentiei de pariuri online Sportingbet o cota de 1.75, in timp ce colegul sau din atacul bavarezilor, Thomas Muller primeste pentru gol marcat din partea aceleeasi agentii, o cota de 2.25.
  • De partea cealalta, vedetele Griezmann si Torres, par sa primeasca sanse mai putine pentru gol marcat in Germania, insa chiar si asa, daca mizam pe un gol marcat fie de Griezmann, fie de Fernando Torres, miza pariata va fi inmultita cu o cota de 3.15 pentru francez, respectiv 3.75 pentru „El Nino” Torres.

In orice moment al meciului putem avea inregistrat pe tabela scorul de 1-0 sau 2-0 pentru Bayern Munchen, rezultate care convin „bavarezilor”, cel putin al doilea fiind scorul favorabil calificarii in finala de la Milano.

  • Ei bine prieteni, acest pariu interesant il gasim la Sportingbet, agentie de pariuri online care ne ofera pentru aceasta varianta de pariere ( Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului ) cote de 1.50 pentru scor corect 1-0, respectiv 2.75 pentru scor corect 2-0 oricand in meci.

11 ponturi pentru Bayern Munchen vs Atletico Madrid

 

Leave a Reply