10 ponturi pentru City vs Real

10 ponturi pentru City vs Real

Marti incepand cu ora 21.45, Manchester City va primi pe Etihad Stadium in prima mansa a semifinalelor UEFA – Champions League, vizita spaniolilor de la Real Madrid. Duelul de la Manchester va fi arbitrat de o brigada din Turcia ce-l va avea la centru pe Cuneyt Cakır, ajutat la cele doua tuse de catre omologii sai Cem Satman si Tarik Ongun. Tot ce trebuie sa stii despre semifinala anglo-spaniola: 10 ponturi pentru City vs Real

Deschide prin SUPERPONT un cont la casa de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Ponturi pariuri UCL - Manchester City vs Real Madrid Duelul de marti seara va fi cel de-al  patrulea meci direct dintre cele doua, pana acum Real Madrid conducand ostilitatile in disputele directe cu doua victorii, cea de-a treia a incheiindu-se la egalitate.

  • In precedentele 3 dispute directe, ambele echipe au marcat, iar Real Madrid a deschis scorul in doua dintre aceste 3 intalniri de pana acum. Pariul Real Madrid inscrie prima, primeste o cota de 1.83 din partea agentiei de pariuri online Netbet.
  • 1.60 este cota oferita de bookmakerii NetBet pentru ambele echipe marcheaza.
  • 26 de goluri are Real Madrid inscrise in 10 meciuri disputate pana in acest moment in UEFA Champions League ( medie – 2.6 goluri per meci ), in timp ce Manchester City a inscris doar de 18 ori in poarta adversarilor din acest sezon de UEFA Champions League ( medie de 1.8 goluri per meci ).
  • Bookmakerii Sportingbet ne ofera o cota de 1.66 pentru pariul peste 2.5 goluri marcate in meci. Daca alegem sa mizam pe ambele marcheaza & peste 2.5 goluri ( GG3+ ), agentia de pariuri online NetBet ne ofera o super cota pentru acest pariu, mai exact 1.95.
  • 17 goluri din cele 26 de marcate de Real Madrid pana in acest moment au fost marcate in repriza secunda, asa ca Unibet ne propune o cota de 1.62 pentru un eventual gol marcat de Real Madrid in repriza secunda. 
  • 7 din cele 18 goluri inscrise de „cetateni” in acest sezon de UEFA Champions League au fost inscrise dupa minutul 75 si pana la finalul timpului regulamentar, asa ca Unibet ne ofera si pentru acest pariu o cota cat se poate de buna, mai exact 1.95.
  • Karim Benzema a inscris de fiecare data in cele 3 intalniri de pana acum cu „cetatenii”, insa cum foarte probabilPonturi pariuri UCL - Manchester City vs Real Madrid francezul va lipsi de la spanioli in aceasta prima mansa, sarcina de a inscrie cel putin un gol la Manchester va ramane pe umerii lui Ronaldo – cota 1.95, Bale – cota 3.05  si  Jesse – cota 3.85  – cote oferite de casa de pariuri online Unibet.
  • 8 din cele 18 goluri marcate de Manchester City in acest sezon de UEFA Champions League, au fost inscrise de Sterling, De Bruyne si Aguero.
  • Argentinianul „El Kun” Aguero este creditat de bookmakerii Unibet cu cele mai mari sanse la un gol inscris in poarta lui Keylor Navas si primeste o cota de 2.35 pentru un eventual gol inscris in aceasta mansa. Cotele oferite pentru un gol inscris de Sterling sau De Bruyne ne fac cu ochiul, cei doi primind cote ce ating valoarea de 4.60 si 4.20.

10 ponturi pentru City vs Real

  • 1.77 este cota oferita de Unibet pentru un succes al Realului in Handicap asiatic 0 ( In caz de egalitate miza va fi rambursata ), in timp ce pentru un succes similar al „cetatenilor”, aceeasi agentie de pariuri online ne ofera o cota ce atinge valoarea de 2.08.

Ponturi pariuri UCL - Manchester City vs Real Madrid

 

Leave a Reply