Monica Niculescu vrea langa Halep si Begu in turul 2 la Roma

Pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana Duque

Numarul 34 mondial, Monica Niculescu lupta pentru o calificare in turul secund la BNL Intenazionali D’Italia Open impotriva columbiencei Mariana Duque-Marino, jucatoare venita din calificari. Niculescu este ,,asteptata” in turul al 2-lea de Simona Halep, cea care din postura de favorita 5 a avut liber in primul tur, dar si de Irina Begu invingatoare in runda inaugurala in fata Margaritei Gasparyan. In cele ce urmeaza echipa Superpont va ofera Pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana Duque.

Cel mai mare bonus la pariuri sportive 1500RON. Ce mai astepti!?

 

Pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana Duque

 

Monica Niculescu vine dupa o performanta dezamagitoare la Madrid. Ea a fost singura dintre cele 5 romance aflate pe tabloul principala care a parasit competitia inca din primul tur, acolo unde a fost invinsa de viitoare semifinalista, americanca Louissa Chirico, jucatoare venita din calificari.

Din pacate pentru sportiva romanca anul 2016 nu s-a dovedit, cel putin pana acum, a fi un an prea prolific. Turul 3 atins la turneele de la Doha si Miami reprezinta cele mai bune rezultate din acest an calendaristic pentru Niculescu.

 

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania, Pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana Duque

 

Pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana DuqueAdversara lui Niculescu din acest meci, Mariana Duque-Marino a acces pe tabloul principal al acestui turneu dupa ce a disputat 2 tururi de calificare. Columbianca le-a invins in calificari pe Yaroslava Shvedova si Aliksandra Sasnovich

Sportiva nascuta in capitala Columbiei, Bogota, a reusit in acest an sa ajunga in optimile de finala ale turneului de la Rio de Janeiro, acest fiind singurul turneu la care columbianca a castigat cel putin 2 partide pe tabloul principal. De notat ca Mariana Duque a parasit inca din primul tur competitia la 9 turnee in care a participat.

Monica Niculescu si Mariana Duque s-au mai intalnit pana acum de 4 ori, scorul fiind egal 2-2. Remiza avem si in ceea ce priveste partidele disputate pe zgura, Duque-Marino a castigat in 2008 la Estoril, iar Niculescu s-a impus in anul 2015 in semifinalele turneului ITF de la Marbella.

Ponturi pariuri tenis Monica Niculescu vs Mariana Duque

Monica Niculescu sa castige cota 1,50 la casa de pariuri online Netbet

Sub 4,5 game-uri Duque in primul set cota 1,95 la agentia online de pariuri Sportingbet

 

Leave a Reply