SuperPontul lui Bogdan Socol 17 Octombrie 

SUPERPONTUL LUI BOGDAN SOCOL
In urma cu doua luni, ACS Poli Timisoara a invins-o pe Viitorul cu 2-1 in Cupa Ligii, acela fiind primul succes al sezonului pentru banateni. De atunci, gruparea de pe Bega a mai obtinut doua egaluri si trei succese in Liga 1 (ultimul chiar in runda precedenta, 1-0 pe terenul lui CSM Poli Iasi) si a ajuns in semifinalele Cupei Ligii.

Pachet de bun-venit de 1550 RON e la un   click distanță !

       Pe de alta parte, trupa lui Gica Hagi a mai suferit un singur esec in campionat, 1-2 cu CS U Craiova in deplasare, la sfarsitul lui august, si in acest moment vine la Timisoara dupa o serie invincibila de cinci meciuri in campionat (patru succese si o remiza). Aflata pe val dupa doua victorii la rand, Viitorul nu cred ca se mai poate impiedica pe terenul lanternei rosii din Liga 1, mai ales ca foarte rar fulgerul loveste de doua ori in acelasi loc! In plus, cu o victorie astazi, constantenii si-ar consolida pozitia a treia si ar pune o distanta considerabila fata de urmatoarele clasate.

Timisoara le-a incurcat pana acum pe Craiova si pe CFR Cluj, dar nu o vad capabila sa puna bete in roate si Viitorului. Deci, merg pe un 2 solist la ACS Poli – Viitorul!

O cota excelenta pentru echipa lui Hagi este la NetBet, acolo unde aveți, dacă va deschideți cont cu click pe acest link, un Bonus de bun venit de 1550 RON ( cod Bonus SUPERPONT1)

SuperPontul lui Bogdan Socol

Leave a Reply