SuperPontul lui Bogdan Socol 15 Octombrie

Aparent, meciul de pe Estadio Municipal de Butarque este unul echilibrat intre una dintre revelatiile startului de sezon in Spania, Leganes, si echipa de pe ultima treapta a podiumului, Sevilla. Aflata la jumatatea clasamentului din La Liga, cu 10 puncte in primele sapte etape, Leganes nu stie ce inseamna victoria pe teren propriu, toate succesele fiind obtinute in deplasare.

Deschide un cont la NetBet cu un simplu CLICK AICI, plaseaza primul tau pariu si vei avea acces GRATUIT 30 zile la SuperPontul lui Bogdan!

Acasa, trupa lui Asier Garitano a scos doar un punct cu Atletico, in runda a doua, apoi a pierdut cu Barcelona si Valencia, grupari de calibru, la fel ca Sevilla. 

In plus, Leganes vine dupa un esec in deplasare cu Eibar, 0-1. E drept ca nici andaluzii nu au bifat inca vreun succes afara (doua remize cu Villarreal si Eibar si infrangerea cu Bilbao, 1-3) si nu se pot baza pe portarul Sirigu, suspendat, si nici pe Krohn-Dehli, Carlos Fernandez si Tremoulinas, toti accidentati, in timp ce Kiyotake, Rami si Carrico nu au fost convocati. 

Totodata, argentinienii Mercado si Kranevitter vin dupa un drum lung si obositor din America de Sud si Jorge Sampaoli sta in dubii daca sa-i foloseasca din primul minut.

 

Chiar si asa, cred ca Sevilla are suficiente resurse sa se impuna si ca acum este momentul ca sa sparga gheata pe teren strain. Mai ales ca moralul este foarte bun, dupa trei victorii in ultimele patru jocuri in toate competitiile.
Pontul meu este jucat la casa de pariuri NetBet, una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate in România!

Deschide un cont nou la Netbet de pe acest link pentru Bonus pana la 1500 RON și cele mai bune llive-uri si JOACA ACEST PONT la ei!

SuperPontul lui Bogdan Socol

Leave a Reply