Zurich vs Lugano – Derby la retrogradare in Super League

Ponturi fotbal Elvetia – Zurich vs Lugano

Miercuri incepand cu ora 21.30, Zurich va primi pe Stadion Letzigrund intr-un veritabil derby pentru evitarea retrogradarii in Challenge League, vizita celor de la Lugano, „lanterna rosie” a primei ligi elvetiene inaintea acestei runde. Ponturi fotbal Elvetia – Zurich vs Lugano in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Zurich vs LuganoSituatia este critica inaintea acestei runde atat in tabara gazdelor cat si in tabara oaspetilor de pe Stadion Letzigrund. Sa incepem cu gazdele, gazde care sunt pe locul 8 in prima divizie elvetiana dupa disputarea a 32 de runde, insa cele doar 30 de puncte pe care le au acumulate, nu le tin decat la doar doua puncte peste locul retrogradabil in esalonul secund elvetian, pozitie ocupata chiar de oaspetii duelului de miercuri seara.

Un succes in duelul cu „lanterna rosie” mu ar schimba cu nimic locul din clasament ocupat de Zurich, locul 7 fiind la 5 puncte in fata gazdelor de miercuri seara, insa Zurich ar mari ecartul care o desparte de pozitia retrogradabila, de la 2 puncte cat este in momentul de fata, la numai putin de 5 puncte in favoarea gazdelor. De o infrangere sau un egal nici nu poate fi vorba in cazul gazdelor, orice rezultat in afara victoriei fiind sinonim cu retrogradarea pe ultima treapta a primei ligi elvetiene, asta binenteles si in cazul in care penultima clasata, Vaduz, ar castiga cu Sion.

Ponturi fotbal Elvetia - Zurich vs Lugano

De partea cealalta, Lugano, dupa cum am mai spus este ultima in clasament, insa cele 28 de puncte incaPonturi fotbal Elvetia - Zurich vs Lugano ii dau sanse pentru o salvare de la retrogradare. Un succes in partida de la Zurich, coroborat si cu un insucces al Vaduz-ului, ar face ca Lugano sa urce pana pe locul 8 in clasament cu 3 etape inainte finalul actualei stagiuni.

Binenteles, simplu nu va fi pentru oaspeti sa castige la Zurich, formatie care nu a mai bifat un succes in campionat de 6 etape ( 4 infrangeri si doua remize ), insa in aceasta situatie se afla si echipa oaspete, formatie care la randu-i nu a mai castigat cu nimeni in prima divizie elvetiana de 4 etape ( 3 infrangeri si un egal ), asa ca orice pas gresit facut de una dintre cele doua, poate fi sinonim cu retrogradarea pentru una dintre echipe, chiar daca ar mai fi de disputat inca 3 etape din actuala stagiune.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Atat Zurich cat si Lugano au cele mai slabe defensive din prima liga elvetiana de fotbal ( 61 de goluri primite Zurich, 72 de goluri primite Lugano ), asa ca ar trebui sa ne asteptam la cel putin 3 goluri marcate de cele doua, nu de alta, dar fara ca acestea sa forteze succesul dupa cum am mai spus, poate fi unul dintre ultimele meciuri pentru una dintre ele in primul esalon elvetian.

Ponturi fotbal Elvetia – Zurich vs Lugano

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.45 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri marcate @ Cota 1.80 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply