Young Boys Berna vs St. Gallen – Meci cu miza doar pentru oaspeti

Ponturi fotbal Elvetia – Young Boys Berna vs St. Gallen

Joi incepand cu ora 20.45, Young Boys Berna, ocupanta locului secund in prima liga elvetiana, va primi pe STADE DE SUISSE Wankdorf Bern in cadrul epilogului rundei cu numarul 33 din prima divizie elvetiana, vizita celor de la St. Gallen, echipa aflata la doar cateva puncte in fata locului retrogradabil. Ponturi fotbal Elvetia – Young Boys Berna vs St. Gallen in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Young Boys Berna vs St. GallenGazdele de la Young Boys Berna dupa cum am mai spus sunt pe locul secund in Elvetia – Super League, cele 60 de puncte acumulate pana in acest moment, tinandu-i la 20 de puncte in spatele deja campioanei Basel si la 11 in fata locului 3 Grasshoppers Zurich, echipa care inca nu jucase pana la ora redactarii acestui material.

Asadar, gazdelor nu le-ar mai trebui decat maxim 2 puncte din aceste ultime 4 etape de campionat ( inclusiv aceasta ) pentru a termina pe locul secund in prima divizie, un loc secund care-i va duce in preliminariile Ligii Campionilor. Primul punct dintre acestea doua ar putea fi bifat chiar in meciul de joi seara, insa cum YBB este mult mai valoroasa, ar trebui sa ne asteptam la chiar 3 puncte bifate de gazde.

Ponturi fotbal Elvetia - Young Boys Berna vs St. Gallen

De partea cealalta, St. Gallen spuneam ca este la doar cateva puncte in fata locului direct retrogradabil, loc ocupat de Lugano ( Lugano inca nu jucase la ora redactarii acestui material ), mai exact 7 puncte,Ponturi fotbal Elvetia - Young Boys Berna vs St. Gallen insa un insucces pe STADE DE SUISSE Wankdorf, coroborat si cu victorii ale celor de la Vaduz, Lugano sau Zurich, ar face ca oaspetii acestui duel sa intre si ei in hora echipelor care se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu 3 etape inainte de final.

Bine, acum daca Zurich s-ar impune in fata celor de la Lugano, ultima clasata, ar face ca lucrurile sa fie in mare masura lamurite, Lugano ramand la 7 puncte in spatele oaspetilor de joi, indiferent daca acestia vor pierde la Berna, iar cu 3 etape inainte de final nu stiu cat de multa putere va mai avcea Lugano sa o bage pe St. Gallen sub ea. Asta ar insemna ca Lugano sa bata tot pana la final si St. Gallen sa piarda la randu-i tot, lucru care pare demn de scenariile SF, in conditiile in care Lugano este totusi o echipa modesta.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Presiunea va fi cu siguranta doar pe echipa oaspete, echipa care daca va castiga isi va asigura in proportie de aproape 100% prezenta in prima liga elvetiana si in sezonul viitor. Cum pe YBB nu ii mai incalzeste cu nimic faptul ca vor castiga sau termina la egalitate, cartile fiind deja aruncate in Super League, ar trebui sa avem parte de un meci deschis in care se vor marca destule goluri.

Ponturi fotbal Elvetia – Young Boys Berna vs St. Gallen

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.62 – la NetBet –  Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.83 – la NetBet –  Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply