Winterthur vs Xamax – Oaspetii tintesc pozitia secunda in Challenge League

Ponturi fotbal Elvetia – Winterthur vs Xamax

Vineri seara incepand cu ora 20.45, Winterthur va primi pe Stadion Schützenwiese, vizita celor de la Neuchatel Xamax, formatie care vizeaza ocuparea locului secund la sfarsitul actualei stagiuni. Ponturi fotbal Elvetia – Winterthur vs Xamax in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Winterthur vs XamaxIntalnirea dintre Winterthur si Xamax exact ca si duelul dintre Wil si Aarau, conteaza doar pentru locul secund in clasament, loc care de altfel nu duce nicaieri, insa o clasare pe locul secund in Challenge League, totusi este o performanta pentru echipele destule de modeste din liga secunda elevtiana.

Pentru acest loc doi se lupta in acest moment 3 formatii, Wil, Aarau si Xamax, oricare dintre acestea 3 putand ocupa locul secund la finalul actualei stagiuni, insa cu cele mai mari sanse raman fara doar si poate Wil si Xamax formatii despartite in acest moment de doar 3 puncte, Wil avand totusi un meci mai putin disputat decat oaspetii de pe Stadion Schützenwiese.

Ponturi fotbal Elvetia - Winterthur vs Xamax

O victorie a Xamax-ului la Winterthur coroborata cu o infrangere a celor de la Wil in duelul cu Aarau, arPonturi fotbal Elvetia - Winterthur vs Xamax face ca oaspetii de vineri sa egaleze la puncte actuala ocupanta a locului secund, insa va ramane totusi in spatele acesteia datorita golaverajului inferior. O infrangere insa, coroborata si cu un succes al Wil-ului cred ca in mare masura va stabili ocupanta pozitiei secunde in Challenge League la sfarsitul sezonului actual, Wil urmand sa se distanteze la numai putin de 6 puncte fata de Xamax, principala urmaritoare a pozitiei a 2 a in esalonul doi elvetian.

Winterthur daca ar castiga nu ar parasi locul 5 pe care se afla in acest moment in conditiile in care vecina de clasament Aarau se afla la 4 puncte in fata, insa daca va pierde si Schaffhausen va castiga cu Lausanne, formatie deja promovata matematic in prima liga elvetiana, atunci Winterthur va cadea cel putin pana runda viitoare pe locul 6 in clasament.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Xamax si-a adjudecat doua din cele 3 intalniri directe de pana acum, insa de fiecare data acestea s-au disputat la Xamax acasa. In singura intalnire din acest sezon disputata pe Stadion Schützenwiese, Winterthur s-a impus cu 2-0, rezultat care ar putea fi repetat si astazi, insa cum Xamax este in urmarirea pozitiei secunde, ar trebui sa marcheze cel putin un gol in poarta gazdelor, tocmai de aceea ar trebui sa ne asteptam la o partida in care se va marca de cel putin 3 ori.

Ponturi fotbal Elvetia – Winterthur vs Xamax

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.65 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Xamax sa castige @ Cota 2.35 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply