Winterthur vs Neuchatel Xamax – Mizam pe spectacol in duelul de pe Stadion Schutzenwiese

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Winterthur vs Neuchatel Xamax

Marti seara incepand cu ora 20.45, Winterthur va primi pe Stadion Schutzenwiese in cadrul unei partide restante din runda cu numarul 33 a celei de-a doua divizii elvetiene de fotbal, vizita celor de la Neuchatel Xamax. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Winterthur vs Neuchatel Xamax in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Winterthur vs Neuchatel XamaxIntalnirea de marti seara nu conteaza in acest moment decat pentru palmares, cele doua formatii nemaiavand nicio sansa la un loc de promovare, Lausanne fiind deja matematic promovata in prima liga elvetiana. De o eventuala retrogradare nici nu se pune problema, Biel Bienne fiind si ea deasemenea retrogradata matematic in esalonul trei elvetian.

Cele doua vor lupta doar pentru o clasare cat mai buna in Challenge League la sfarsitula actualei stagiuni, locul secund fiind tinta principala. Insa, pentru acest loc secund sansele cele mai mari le au oaspetii, oaspeti care sunt la doar 5 puncte in spatele celor de la Wil, ocupanti ai locului secund in acest moment, un succes la Winterthur apropiindu-i pe acestia la doar 2 puncte de locul doi.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Winterthur vs Neuchatel Xamax

Winterthur, in cazul unui succes nu poate urca decat pana pe locul 5 facand in acest fel un salt de doar un loc in clasament. Cele 45 de puncte pe care le-ar acumula in cazul unei victorii va face ca WinterthurPonturi pariuri fotbal Elvetia - Winterthur vs Neuchatel Xamax sa o depaseasca cel putin pana runda viitoare, pe Schaffhausen, echipa clasata in acest moment pe locul al 5 – lea cu 44 de puncte.

In cele 3 intalniri directe din acest sezon, oaspetii s-au impus de doua ori in fata gazdelor de marti ( 2-0 si 1-0 ), oaspetii adjudecandu-si doar o intalnire cu 2-0 in noiembrie 2015. Ce-i drept cele doua intalniri castigate de Xamax au fost pe teren propriu, insa per total oaspetii conduc cu 3 la 1 si in intalnirile directe de pe Stadion Schutzenwiese, o singura intalnire incheindu-se la egalitate aici din totalul celor 5 dueluri.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Intr-adevar Neuchatel Xamax va pleca cu prima sansa in partida de marti, asta in principal datorita lotului mai valoros, insa ma astept ca Winterthur sa de-a o replica pe masura oaspetilor si sa incerce sa bifeze cea de-a doua victorie consecutiva pe teren propriu in fata celor de la Neuchatel Xamax.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Winterthur vs Neuchatel Xamax

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.64 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.90 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply