Wil vs Aarau – Derby la varful clasamentului in Challenge League

Ponturi fotbal Elvetia – Wil vs Aarau

Vineri incepand cu ora 20.45, Wil va primi pe Sportpark Bergholz in cadrul rundei cu numarul 33 din Elvetia – Challenge League, vizita celor de la Aarau. Ponturi fotbal Elvetia – Wil vs Aarau in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Wil vs AarauLucrurile sunt lamurite deja in esalonul secund elvetian, Lausanne obtinand deja matematic calificarea in prima divizie elvetiana cu 4 etape inainte de finalul sezonului. Lupta in esalonul secund din Elvetia se mai da acum doar pentru pozitia secunda, pozitie care nu duce nicaieri oricum, insa conteaza doar pentru palmares.

In acest moment formatia gazda este pe locul secund in Challenge League, insa cele doar 48 de puncte acumulate constituie din cate se pare un avantaj fragil in fata celor de la Xamax si chiar Aarau, echipe clasate pe locurile 3 si 4, gata oricand sa profite de pasii gresiti ai gazdelor de pe Sportpark Bergholz pentru a pune mana pe locul secund.

Ponturi fotbal Elvetia - Wil vs Aarau

In acest moment, Aarau pare echipa cu cele mai putine sanse din cele 3 pentru a ocupa pozitia secundaPonturi fotbal Elvetia - Wil vs Aarau la sfarsitul, actualei stagiuni, aceasta fiind la numai putin de 5 puncte in spatele celor de la Wil si la doua in spatele celor de la Xamax, insa un succes vineri seara, coroborat si cu o eventuala infrangere a Xamax-ului la Winterthur, ar face ca lupta pentru locul 2 sa fie relansata cu 3 etape inainte de finalul sezonului din Challenge League.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Wil va pleca cu siguranta cu prima sansa, aceasta nemaifiind invinsa pe teren propriu din august 2015, insa cum dorinta oaspetilor de a invinge formatia care nu a mai pierdut in fata celor de la Aarau intr-un meci oficial din 2013 va fi maxima, ma astept sa vedem goluri destule marcate pe Sportpark Bergholz. Daca Aarau daca va inscrie prima, atunci cu siguranta vom avea cel putin 3 goluri marcate in meci, sa nu uitam ca Wil detine a doua cea mai buna ofensiva din campionat dupa liderul Lausanne ( 51 de goluri marcate, 32 doar pe teren propriu in 15 meciuri ).

Ponturi fotbal Elvetia – Wil vs Aarau

  • Total goluri marcate – Peste 2.5 goluri @ Cota 1.68 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Wil sa castige @ Cota 2.25 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply