Thun vs Sion – Avancronica intalnirii de pe Stockhorn Arena

Ponturi fotbal Elvetia – Thun vs Sion

Astazi incepand cu ora 17.00, Thun va primi pe Stockhorn Arena in cadrul rundei cu numarul 34 din primul esalon fotbalistic al Elvetiei, vizita celor de la Sion, formatie obligata la victorie pentru asi pastra locul de preliminarii Europa League. Duelul de la Thun va fi condus la centru de A. Jaccottet, ajutat la cele doua tuse de catre V. Jobin si S. De Almeida. Ponturi fotbal Elvetia – Thun vs Sion in articolul de mai jos. 

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Thun vs SionPremergator intalnirii din aceasta dupa amiaza, Thun ocupa pozitia a 6 a in prima divizie elvetiana si cu 9 puncte avans fata de lanterna Lugano, cu 3 etape inainte de finalul sezonului ( inclusiv aceasta ) este salvata matematic de la retrogradare.

De o lupta in aceste ultime etape pentru un loc de Europa nici nu poate fi vorba in cazul gazdelor de astazi in conditiile in care acestea se afla la numai putin de 8 puncte in spatele celor de la Sion, ultima echipa aflata pe loc de preliminarii Europa League, cu toate ca matematic sanse inca ar mai avea, insa Thun sub nicio forma nu vizeaza un loc de cupe europene in acest sezon. Asa ca, o infrangere astazi in fata Sion-ului nu cred ca ar produce mare deranj in tabara Thun-ului, dupa cum am spus aceasta neavand vreun obiectiv maret in acest final de sezon.

Ponturi fotbal Elvetia - Thun vs Sion

Ei bine, Sion se afla la polul opus gazdelor de astazi. Cu doar 47 de puncte acumulate, aceleasi ca siPonturi fotbal Elvetia - Thun vs Sion Luzern, prima formatie aflata in afara locurilor de Europa, fosta formatie a rapidistului Ovidiu Herea este obligata sa castige, altfel orice rezultat in afara victoriei, coroborat cu un succes al Luzern-ului, va arunca echipa oaspete cel putin pana runda viitoare in afara locurilor de Europa League.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Sion insa scartie in deplasare, acolo unde nu a bifat decat 3 victorii in toate cele 16 deplasari avute ( 4 egaluri si 9 infrangeri ), cele doar 13 puncte castigate pe teren strain facand ca formatia oaspete de astazi sa castige cu doar un punct mai mult in deplasare fata de „lanterna rosie” Lugano. Insa, intr-un meci ca acesta, Sion ar trebui sa se autodepaseasca si sa se impuna pana la urma in fata unei formatii linistita in acest final de stagiune.

Ponturi fotbal Elvetia – Thun vs Sion

  • Sion – Handicap asiatic 0 @ Cota 1.64 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Sion castiga & ambele marcheaza @ Cota 3.60 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply