Spezia vs Brescia – Meci cu miza doar pentru gazde

Ponturi fotbal Serie B – Spezia vs Brescia

Astazi incepand cu ora 21.30, Spezia va primi pe Stadio Alberto Picco in epilogul rundei cu numarul 40 din Serie B, vizita celor de la Brescia. Duelul de la Spezia va fi condus la centru de D. Minelli, ajutat la cele doua tuse de catre M. Bottegoni si R. Di Fiore. Ponturi fotbal Serie B – Spezia vs Brescia in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi fotbal Serie B - Spezia vs BresciaMiza este doar in tabara gazdelor, o victorie in fata Bresciei facand ca Spezia sa urce pana pe locul 6 in clasament. Datorita celor 62 de puncte acumulate, Spezia este in acest moment pe locul 8 in Serie B, ultimul care duce in play-off-ul pentru promovare in Serie A, dar Spezia are golaveraj inferior fata de Novara si Cesena, echipe care au acelasi numar de puncte ca si Spezia.

Echipa probabila Spezia (4-3-3) : Chichizola – De Col, Valentini, Terzi, Migliore – Pulzetti, Errasti, Sciaudone – Catellani, Piccolo, Calaiò. 

Dupa cum spuneam si in titlu, miza este doar pentru formatia gazda, aceasta odata adjudecandu-si victoria in aceasta seara, isi va consolida pozitia in play-off, distanta fata de Entella, singura echipa care in acest moment mai poate emite pretentii pentru o clasare in play-off, marindu-se la numai putin de 4 puncte.

Ponturi fotbal Serie B - Spezia vs Brescia

Brescia este pe locul 11 in acest moment in Serie B, insa cele doar 54 de puncte acumulate au scos-o definitiv din cursa pentru un loc in play-off, chiar daca matematic inca mai are sanse, atata timp catPonturi fotbal Serie B - Spezia vs Brescia ultima echipa aflata pe loc de play-off ( chiar adversara de astazi ) este la doar 8 puncte in fata cu 3 etape inainte de finalul sezonului ( inclusiv aceasta ).

Echipa probabila Brescia (4-2-3-1) : Minelli – Venuti, Caracciolo, Calabresi, Castellini – Mazzitelli, Salifu – Kupisz, Morosini, Embalo – Geijo.

Bine, va fi foarte greu pentru Brescia sa prinda locul de play-off, cred ca imposibil pana la urma, in conditiile in care pana la final Brescia ar trebui sa castige tot ( inclusiv acest duel ) iar una dintre Perugia, Entella si Spezia, sa piarda tot pana la finalul sezonului, lucru imposibil din punctul meu de vedere, atata timp cat cele 3 au dovedit pana in acest moment ca ar avea un lot mult mai bun fata de oaspetii partidei de asta seara.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

O singura data a castigat Brescia in toate cele 6 vizite facute pe Stadio Alberto Picco, asa ca nu cred ca cel de-al doilea succes va veni tocmai astazi atata timp cat formatia gazda va fi super motivata pentru un succes, victoria asigurandu-i in mare masura prezenta in play-off-ul pentru promovarea in Serie A.

Ponturi fotbal Serie B – Spezia vs Brescia

Deschide aici un cont la Betfair si ai cel mai mare BONUS din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Leave a Reply