Lugano vs Zurich – Finala Cupei Elvetiei

Duminica incepand cu ora 17.15, Lugano va primi pe Stadion Letzigrund in finala Cupei Elvetiei vizita celor de Zurich. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lugano vs Zurich in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Lugano vs ZurichPana sa ajunga in aceasta finala, Lugano a avut de dat lupte grele cu Bellinzonna si Koniz, adversari modesti insa de care nu a putut trece decat dupa disputarea a doua reprize suplimentare de prelungiri. De Bellinzonna, Lugano a trecut dupa un gol marcat in minutul 120+1, scorul la finele celor 90 de minute fiind egal 2-2, asta dupa ce Bellinzonna a egalat in minutul 90+3. Nici cu Koniz, Lugano nu a avut viata mai usoara, modesta formatie cedand greu cu 0-2 abia in minutele de prelungire, scorul dupa cele 90 de minute regulamentare fiind egal 0-0.

 

 

 

Surprinzator sau nu gazdele de la Lugano au trecut mai usor de Winterthur si Luzern cu 2-0 si 2-1, cel putin teoretic, cele doua fiind echipe mult mai puternice ca precedentele doua.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Lugano vs ZurichPonturi pariuri fotbal Elvetia – Lugano vs Zurich

De partea cealalta, Zurich, nu a avut absolut nicio problema in a trece de tururile preliminare Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Lugano vs Zurichpremergatoare finalei, rand pe rand advesrari precum Tavannes, Wohlen, Young Boys Berna, Thun sau Sion pierzand categoric in fata oaspetilor de duminica. De exemplu, YBB, Thun si Sion au incasat impreuna numai putin de 10 goluri de la Zurich, insa fara doar si poate cei mai sifonati din intalnirile cu Zurich au iesit amatorii de la Tavannes, amatori care au incasat numai putin de 6 goluri.

De 4 ori s-au intalnit cele doua in acest sezon, meciurile fiind la poli total opusi, in sensul ca in cele doua intalniri de la Lugano scorul partidelor a fost 0-0 iar in meciurile disputate la Zurich s-au marcat de fiecare data cel putin 4 goluri. A fost 5-3 pentru oaspetii de duminica in noiembrie anul trecut si 0-4 pentru Lugano in Mai anul acesta.

Profita de livet-tv pentru Cupa Elvetiei, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

La prima vedere am spune ca oaspetii de la Zurich pleaca favoriti, insa nu stiu cat de favoriti sunt in conditiile in care cele doua sunt de valori apropiate. Apropo, pentru cine nu stie e bine sa mentionez ca Zurich a retrogradat in acest sezon in esalonul secund elvetian, Lugano terminand cu un punct in fata celor de la Zurich sezonul in Super League. Foarte posibil sa avem un meci spectaculos in care ambele echipe sa marcheze, sa nu uitam ca cine va castiga Cupa Elvetiei va merge in preliminariile Europa League.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lugano vs Zurich

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.64 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.05 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la casa de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply