Genk vs Charleroi – Oaspetii la 90 de minute de Europa League

Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Charleroi

Duminica incepand cu ora 15.30, Genk va primi pe Cristal Arena in mansa retur a finalei pentru calificarea in preliminariile Europa League vizita celor de la Charleroi. Intalnirea de la Genk va pleca de la scorul de 2-0 pentru oaspeti, scor inregistrat in mansa tur si va fi condusa la centru de catre W. Smet, ajutat la cele doua tuse de catre D. Gilon si J. Walschap. Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Charleroi in acest articol.

Profita de livet-tv pentru Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal Jupiler League - Genk vs CharleroiNu ne-am asteptat ca Charleroi sa aiba mari probleme in fata Genk-ului, formatie care cu greu a prins aceasta finala, drept dovada ca redactia noastra a anticipat corect aici victoria celor de la Charleroi. Ei bine, nici nu a avut pentru ca dupa cum bine cred ca ati vazut oaspetii de astazi s-au impus mai lejer fata de cat o asteptau multi dintre pariori, asa ca iata-i la doar 90 de minute de calificarea in preliminariile Europa League.

Partida a inceput in nota asteptata de redactia noastra, cu o Charleroi dezinvolta in atac purtata in lupta contra Genk-ului de un stadion Stade du Pays de Charleroi arhiplin. Nu a durat mult pana sa vina primele ocazii la poarta Genk-ului, ba mai mult gazdele de atunci, oaspetii de astazi au ratat un penalty in minutul 17. Golul a venit in cele din urma cum era mai bine pentru Charleroi, chiar inainte de pauza, mai exact in minutul 43, Baby purtand semnatura primei reusite a partidei.

Ponturi fotbal Jupiler League - Genk vs Charleroi

Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Charleroi

In cea de-a doua repriza Charleroi a iesit mai motivata ca oricand sa transeze calificarea inca din mansaPonturi fotbal Jupiler League - Genk vs Charleroi tur si dupa golul de 2-0 din minutul 50 cred ca putem spune cu mana pe inima ca Charleroi si-a asigurat prezenta in preliminariile Europa League in proportie de 100%. Pentru ca mi-e greu sa cred si foarte posibil nu numai eu sa am aceasta parere, ca Genk va putea intoarce soarta finalei in conditiile in care in mansa tur nu a sutat absolut deloc pe spatiul portii si in unele momente si-a aratat limitele in fata unei Charleroi parca mai buna ca oricand.

Sigur, datoria gazdelor va fi sa intoarca acest scor, acum chiar ca nu mai au nimic de pierdut, dar in aceeasi situatie s-a aflat si Kortrijk in semifinala cu Charleroi si de disperarea celor de la Kortrijk a profitat cu varf si indesat Charleroi, formatie care s-a impus in ambele manse cu Kortrijk in semifinala premergatoare intalnirii cu Genk.

 Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Foarte posibil ca Genk sa inscrie macar o data in poarta oaspetilor, insa repet, mi-e greu sa cred ca Charleroi poate pierde calificarea dupa 2-0 in tur, ba mai mult, ma astept ca oaspetii sa marcheze cel putin un gol si pe Cristal Arena.

Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Charleroi

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.74 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele echipe marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.15 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply