Copa America Peru vs Columbia. Avancronica si pronosticuri.

Ponturi fotbal Copa America Peru vs Columbia

Dupa eliminarea Uruaguay-ul si a Braziliei, Columbia a ramas una dintre principalele favorite la castigarea Copei America 2016. Din postura de ocupanta a locului 2 in grupa A, Columbia va juca in sferturile competitiei impotriva castigatoarei surpriza a grupei Braziliei, Peru. Meciul va avea loc pe MetLive Stadium, East Rutherford, New Jersey de la ora Romaniei 03:00. Ponturi fotbal Copa America Peru vs Columbia doar in cele ce urmeaza.

ponturi fotbal copa america peru vs columbia

Columbia a facut parte din grupa A, alaturi de tara gazda, SUA, Paraguay si Costa Rica. Dupa doua partide foarte bune, incununate cu victorii impotriva Statelor Unite si a Paraguay-ului, columbienii s-au vazut invinsi in ultimul meci din grupa de catre Costa Rica, pierzand astfel sefie grupei in fata americanilor.

SUA si Columbia au terminat la egalitate de puncte si chiar daca in meciul direct s-a impus echipa sud-americana cei care au terminat pe primul loc au fost americanii intrucat regulamentul Copei America prevede ca in cazul egalitatii de puncte urmatorul criteriu de departajare sa fie golaverajul (+3 SUA fata de +2 Columbia).

Ponturi fotbal Copa America Peru vs Columbia

De partea cealalta Peru a facut parte din grupa B alaturi de Brazilia, Ecuador si Haiti. Cu Brazilia vazuta ca mare favorita la castigarea grupei si cu nationala statului Haiti victima sigura a ramas ca Ecuadorul si Peru sa lupte pentru locul 2, ultimul care ar fi dus in sferturile de finala ale Copei America.

Peru a pornit foarte bine in grupa si a reusit sa invinga Haiti cu 1-0, dar si sa remizeze in ,,derby-ul” pentru locul 2 impotriva Ecuadorului, echipa care reusise un egal si in fata Braziliei.

In ultima etapa Ecuadorul avea o sarcina usoara, impotriva haitienilor, deja eliminati in timp ce Peru avea nevoie de victorie in fata Braziliei intrucat golaverajul le era complet nefavorabil. Minunea s-a produs si Peru a castigat cu 1-0 in fata Braziliei pentru prima data din 1975 incoace.

Golul peruvienilor a fost marcat de Raul Ruidiaz, insa o contributie importanta a avut-o si brigada de arbitrii, intrucat acestia nu au vazut ca autorul golului a impins mingea in plasa ajutandu-se de mana.

Peru si Columbia s-au intalnit si la editia precedenta de Copa America, atunci ambele au facut parte din grupa B, iar partida s-a terminat la egalitate 0-0.

Echipe probabile

Columbia 4-2-3-1: Ospina-Arias, Zapata, Murillo, Diaz-Perez, Torres- Cuadrado, Cardona, Rodriguez-Bacca

Peru 4-2-3-1: Gallese-Corzo, Ramos, Rodriguez, Trauco-Tapia, Vilchez-Polo, Flores, Cueva-Guerrero

Hints&tips ponturi fotbal Copa America Peru vs Columbia

  • Peru nu a pierdut in ultimele 5 meciuri internationale
  • Pana la partida impotriva celor din Costa Rica, Columbia avea 5 victorii consecutive
  • Ultima victorie a celor din Peru in fata Columbiei dateaza din anul 2001

Ponturi fotbal Copa America Peru vs Columbia

Victorie Columbia cota 1,60 la casa de pariuri online Unibet

Sub 2,5 goluri cota 1,63 la agentia online de pariuri 888Sport

Carlos Bacca marcator oricand cota 2,45 la casa online de pariuri Netbet

Leave a Reply