Copa America 2016 Ecuador vs Peru

Ponturi fotbal Copa America Ecuador vs Peru

Ne așteaptă un meci tare pe University of Phoenix Stadium din Glendale. Ecuador și Peru “mută” decisiv azi pentru a trece în faza următoare de la Copa América Centenario. La Tri vs La Bicolor este meciul zilei și este programat pentru ora 19 în Arizona, ora 5 AM a zilei de 9 iunie în România. De notat ca este foarte cald in Arizona, 42-45 de grade Celsius la pranz si 39-40 la ora meciului, cu sanse de furtuna. Ponturi fotbal Copa America Ecuador vs Peru, grupa B, avancronică și pronosticuri.

  • Stiai ca Betfair înregistrează o medie de 15 milioane de pariuri zilnic?!

Ecuadorul încă plânge după golul anulat în meciul cu Brazilia, partida încheiată cu scorul de 0 la 0 și din care a cam lipsit fotbalul. Gustavo Quinteros le-a cerut jucătorilor să lase acest meci în urmă și să nu piardă duelul cu Peru. O remiză le poate fi utila ecuadorienilor, care au ultimul meci contra celor din Haiti. Obiectivul este însă clar, preluarea primului loc în grupa printr-o victorie concludentă.

Antrenorul La Tri, argentinianul naturalizat bolivian Gustavo Quinteros, va păstra primul 11 din emciul cu Brazilia, cu posibila intrare a lui Frickson Erazo în centrul apărării în locul neexperimentatului Arturo Mînă. Portarul titular Alexander Domínguez este recuperat 100%, dar rămâne de văzut dacă Esteban Dreer trebuie înlocuit. Dreer, 34 de ani, portarul lui Emelec a fost foarte sigur pe el contra brazilienilor.

 

Ponturi fotbal Copa America Ecuador vs Peru – Agentia de pariuri online NetBet vine cu Cel Mai Mare BONUS la pariuri din Romania: 1.500 de RON! Ai si promotie speciala cu premii de 20.000 de RON pentru Copa America!

 

Peru vrea să îmbunătățească imaginea oferită în meciul cu Haiti, partida plictisitoare și cu foarte puține ocazii de gol. Jucătorii nou convocați de antrenorul Ricardo Gareca au nevoie de timp pentru a-și dezvolta jocul colectiv.

Peru este pentru moment liderul grupei după victoria cu 1-0 contra haitienilor și au impresionat prin abilitatea de a evita jocul fizic al adversarilor. Pentru a îmbunătăți jocul ofensiv, Gareca vrea să îi introducă în echipa pe Aldo Corzo și Jair Céspedes, doi laterali mai obișnuiți să urce în atac decât Renzo Revoredo și Miguel Trauco.

Yoshimar Yotún poate fi mutat în centrul liniei de mijloc, poziție care l-a “prins” pe jucătorul de bandă în amicalul cu El Salvador, câștigat de Los Incas cu 3-1.

Peru a a pierdut doar una dintre cele 11 întâlniri directe de la Copa America de-a lungul timpului. Ecuadorul a pierdut de 8 ori contra peruanilor la competiția continentala, adaugandu-se și două remize.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Ecuador: Esteban Dreer / Alexander Domínguez; Juan Carlos Paredes, Frickson Erazo, Gabriel Achilier, Walter Ayoví;  Christian Noboa, Carlos Gruezo, Jefferson Montero, Antonio Valencia; Miler Bolaños,  Enner Valencia.

Peru: Pedro Gallese; Aldo Corozo, Christian Ramos, Alberto Rodríguez, Jair Céspedes; Óscar Vílchez, Renato Tapia / Adán Balbín, Christian Cueva, Yoshimar Yotún, Edison Flores; Paolo Guerrero.

Ponturi fotbal Copa America Ecuador vs Peru

Ponturi fotbal Copa America Ecuador vs Peru

Orgoliu marca Peru – afisul meciului cu La Bicolor, prima!

Ambele marcheaza, cota 2.10 la agentia de pariuni online Unibet.

1 sau X si ambele marcheaza, cota 2.80 la agentia de pariuri online Betfair.

Penalty acordat, DA, cota 3.75 la agentia de pariuri online Betfair.

Total goluri Ecuador, peste 1,5, cota 2.10 la agentia de pariuri online Netbet.

Leave a Reply