Neuchatel Xamax vs Lausanne – Gazdele trag pentru locul secund

Ponturi fotbal Elvetia – Neuchatel Xamax vs Lausanne

Marti incepand cu ora 20.45, Neuchatel Xamax va primi pe Stade de la Maladière in cadrul rundei cu numarul 32 din Elvetia – Challenge League, vizita liderului Lausanne, echipa promovata deja matematic in prima liga elvetiana. Ponturi fotbal Elvetia – Neuchatel Xamax vs Lausanne in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Neuchatel Xamax vs LausanneGazdele inca mai au sanse sa ocupe opozitia secunda la finalul actualei stagiuni. Locul secund nu duce nicaieri, ba din contra „iti acorda sansa” de a mai ramane inca un sezon in liga secunda elvetiana, insa aici totul tine doar de orgoliul fiecarei formatii din esalonul secund. Cu cat esti clasat mai sus in actuala stagiune, cu atat increderea creste pentru sezonul viitor, un sezon in care poti ataca promovarea ratata in acest an.

Ponturi fotbal Elvetia - Neuchatel Xamax vs Lausanne

Xamax era pe locul 3 in clasament inaintea acestei runde la 4 puncte in spatele celor de la Wil, echipa clasata pe locul 2 si la un punct in fata celor de la Aarau, formatie cladata in pozitia a 4 a ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material Wil si Aarau inca nu jucasera ). Asadar, un succes coroborat si cu o infrangere a celor da la Wil, ar putea duce formatia gazda la doar un punct dePonturi fotbal Elvetia - Neuchatel Xamax vs Lausanne locul secund cu 2 etape inainte de finalul sezonului, insa o infrangere coroborata deasemenea cu un succes al celor de la Aarau de aceasta data, poate arunca gazdele de pe Stade de la Maladière pe locul 4 in Challenge League, sansele ca acestea sa ocupe pozitia secunda la finalul actualei stagiuni scazand considerabil.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

De partea cealalta, liderul Lausanne foarte posibil sa vina in vacanta la Neuchatel, o infrangere nederanjand prea mult formatia oaspete, in conditiile in care dupa cum am mai spus este promovata deja matematic in prima liga elvetiana. Bine, acum sigur ca nu va veni sa piarda insa de o eventuala relaxare in tabara oaspetilor poate profita cu siguranta Xamax, formatie care va putea bifa in aceasta etapa cel de-al 13 lea succes stagional, al 8-lea pe teren propriu.

Ponturi fotbal Elvetia – Neuchatel Xamax vs Lausanne

  • Neuchatel Xamax – Handicap asiatic 0 @ Cota 2.03 – la NetBet –  Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Xamax castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 5.05 – la NetBet –  Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

 

Leave a Reply