Mizam pe spectacol in Aarau vs Lausanne

Ponturi fotbal Elvetia – Aarau vs Lausanne

Astazi incepand cu ora 20.45, Aarau, una dintre cele mai in forma echipa din Elvetia – Challenge League in aceasta perioada, va primi in epilogul rundei cu 32 din esalonul secund elvetian, vizita liderului Lausanne. Ponturi fotbal Elvetia – Aarau vs Lausanne in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal Elvetia - Aarau vs LausannePremergator intalnirii de pe Stadion Brügglifeld, Aarau este pe locul 4 in Elvetia – Challenge League, insa o victorie contra liderului nu o poate duce formatia gazda decat pana pe locul 3, distanta fata de liderul Lausanne fiind in acest moment de 15 puncte. Cele 46 de puncte pe care le va acumula Aarau in cazul unui succes va face ca formatia gazda sa depaseasca pe Xamax, echipa aflata pe locul 3 cu 45 de puncte, dar va ramane in spatele locului secund Wil, formatie care are acumulate in acest moment 48 de puncte.

Ponturi fotbal Elvetia - Aarau vs Lausanne

De partea cealalta, Lausanne pare deja scapata in noua echipa promovata in prima divizie elvetiana la finalul actualului sezon, cele 11 puncte pe care le are avans fata de Wil, fiindu-i mai mult decatPonturi fotbal Elvetia - Aarau vs Lausanne suficiente pentru a avea un final de sezon linistit. Bine, acum asta nu inseamna ca liderul nu va aborda duelul din aceasta seara doar la victorie, o victorie care ar face ca Lausanne sa-si consolideze si mai bine locul promovabil, insa nu cred ca ar spune nu si unui rezultat de egalitate in fata unei formatii care a pierdut doar un singur meci in ultimele aproape 4 luni.

Deschide aici un cont la Betfair si ai cel mai mare BONUS din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Duelurile dintre Aarau si Lausanne au fost intotdeauna dintre cele mai spectaculoase, nu de putine ori ambele echipe marcand si numarul golurilor depasind lejer cifra 3 sau 4. De un astfel de duel cred ca vom avea parte si in aceasta seara in conditiile in care fata-n fata vor fi doua dintre cele mai prolifice linii ofensive din Elvetia – Challenge League ( 35 de goluri marcate de Aarau, 54 de goluri marcate de catre Lausanne ).

Ponturi fotbal Elvetia – Aarau vs Lausanne

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply