Luzern vs Sion – Oaspetii la un pas de Europa League

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Luzern vs Sion

Miercuri seara incepand cu ora 21.30, Luzern, echipa calificata deja in preliminariile Europa League, va primi pe swissporarena in cadrul ultimei etape din Elvetia – Super League, vizita celor de la Sion, formatie obligata sa castige pentru a prinde in-extrem-is un loc in preliminariile Europa League. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Luzern vs Sion in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Luzern vs Sion Intr-adevar prieteni, Luzern deja este calificata in Europa League cu o etapa inainte finalul actualului sezon. In acest moment Luzern este pe locul al 3 – lea in prima liga elvetiana de fotbal, orice rezultat in partida cu Sion neproducand mare deranj in tabara gazdelor, atata timp cat acestea se afla la 13 puncte in spatele locului secund si la 4 in fata adversarei de astazi, formatie clasata pe prima pozitie in afara locurilor de Europa.

Luzern insa ar putea pierde la golaveraj locul al 3-lea in fata celor de la Grasshoppers Zurich, insa pentru asta Luzern va trebui sa piarda cu Sion si Grasshoppers sa castige deplasarea de la Basel cu echipa din localitate, formatie incununata deja matematic campioana a Elvetiei.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Luzern vs Sion

Dupa cum am spus, oaspetii au mai mare nevoie de puncte decat gazdele. Fosta formatie a giulesteanului Ovidiu Herea ar prinde in-extrem-is pozitia a 4 a, pozitie de preliminarii Europa League, insa pentruPonturi pariuri fotbal Elvetia - Luzern vs Sion asta vor trebui sa invinga la Luzern si Grasshoppers sa nu castige mai mult de un punct din confruntarea cu deja campioana Basel.

Un rezultat de egalitate cu Luzern nu o va ajuta cu absolut nimic pe formatia vizitatoare, asta chiar daca Grasshoppers va pierde la Basel. Va egala intr-adevar adversara din Zurich la puncte ( 50 ) insa va pierde locul de Europa in fata acesteia datorita golaverajului mai bun pe care-l are Grasshoppers.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Sion s-a impus in doua din cele 3 intalniri directe din acest sezon ( 3-1 si 2-0 ), a treia s-a terminat la egalitate 2-2, rezultate care se pot repeta si astazi fara doar si poate. Sion are atat puterea cat si valoarea de a se impune la Luzern, insa cum sunt absolut convins ca gazdele nu vor sa piarda pozitia a 3 a, ma astept ca acestea sa marcheze cel putin o data in poarta Sion-ului.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Luzern vs Sion

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.50 – la Fortuna – Ai NONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.74 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply