Luzern vs Grasshoppers – Avancronica intalnirii de pe swissporarena

Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Grasshoppers

Miercuri incepand cu ora 20.45, Luzern va primi swissporarena in cadrul rundei cu numarul 33 din prima liga elvetiana, vizita celor de la Grasshoppers. Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Grasshoppers in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Luzern vs GrasshoppersPremergattor intalnirii de la Luzerna, gazdele din localitate sunt pe locul 5 in Super League, primul sub linia echipelor care vor merge in Europa League, insa cele 44 de puncte acumulate pana in acest moment inca dau sperante gazdelor la ocuparea unui loc de Europa League, atata timp cat Sion, formatie aflata pe ultimul loc ce asigura prezenta in preliminariile Europa League, este la doar 3 puncte in fata, cu 4 etape inainte de finalul actualei stagiuni.

O victorie a gazdelor miercuri seara coroborata cu o infrangere a Sion-ului la Vaduz, echipa obligata la victorie daca va vrea sa scape de retrogradarea in esalonul secund, ar face ca cel putin pana runda viitoare, Luzern sa urce pe ultima pozitie de preliminarii Europa League. Va egala la puncte Sion-ul, insa va ramane in fata acesteia datorita golaverajului superior.

Ponturi fotbal Elvetia - Luzern vs Grasshoppers

De partea cealalta, Grasshoppers este pe locul 3 in prima divizie elvetiana, insa cele 49 de punctePonturi fotbal Elvetia - Luzern vs Grasshoppers acumulate inca nu-i asigura confortul dorit in acest final de sezon, incat sa stea fara griji in aceste ultime 4 etape de campionat. Sa nu uitam ca daca pierde la Luzern si Sion invinge la Vaduz, oaspetii de pe swissporarena vor pierde pozitia a 3 a in favoarea Sion-ului, acestia ramanand la un punct in spatele fostei formatii a lui Ovidiu Herea care ar acumula 50 de puncte.

O infrangere ar face ca latul sa se stranga si mai mult in jurul Grasshoppers-ului, Luzern, urmand sa se apropie si ea la doar doua puncte de oaspetii de miercuri seara, obligand in acest fel formatia vizitatoare de la Luzerna la un parcurs fara de greseala in ultimele 3 etape de campionat. Ce-i drept Grasshoppers ar urma sa intalneasca in ultimele 3 etape pe Vaduz, Thun si Basel, formatii cel putin primele doua, mult mai slabe teoretic, ultima fiind deja cu titlul in buzunar, insa daca ne gandim ca Vaduz de exemplu lupta pentru salvarea de la retrogradare, ne vom da seama ca o infrangere miercuri seara, va produce deranj mare in tabara oaspetilor.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Luzern daca vrea in Europa League va trebui sa invinga fara sa astepte eventuali pasi gresiti ai Sion-ului, calificarea in cupele europene stand doar in mainile proprii. De partea cealalta, Grasshoppers cu siguranta nu va vrea sa piarda din ecartul pe care-l are fata de Sion tocmai de aceea ma astept sa avem un duel spectaculos pe swissporarena in care ambele echipe sa marcheze, constiente fiind de faptul ca orice pas gresit poate fi sinonim cu ratarea obiectivului propus.

Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Grasshoppers

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.51 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri sportive – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.76 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri sportive – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply