Luzern vs Basel – Miza doar pentru formatia gazda

Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Basel

Astazi incepand cu ora 17.00, Luzern va primi pe swissporarena in cadrul rundei cu numarul 34 din prima liga elvetiana, vizita deja campioanei Basel. Intalnirea de la Luzern va fi condusa la centru de S. Schärer, ajutat la cele doua margini de catre S. Pozzi si J. Vogel. Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Basel in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Luzern vs BaselDupa cum spuneam si in titlul acestui material, miza acestui duel este doar pentru gazde, pentru ca inca sunt in urmarirea unui loc de Europa League, Basel fiind deja campioana si nu mai are pentru ce sa traga in acest final de sezon, drept dovada si egalul 1-1 din runda precedenta cu Thun.

In acest moment Luzern este pe locul al 5 lea in Super League, insa cele 47 de puncte acumulate in aceste 33 de etape, tin formatia gazda la egalitate de puncte cu ocupanta locului 4 Sion si la doar doua puncte in spatele celor de la Grasshoppers, echipa aflata pe locul al 3 lea in clasament, loc de preliminarii Europa League, exact ca si pozitia a 4 a.

Ponturi fotbal Elvetia - Luzern vs Basel

Cu siguranta, alt obiectiv nu va avea formatia gazda in acest duel decat victoria, in conditiile in care unPonturi fotbal Elvetia - Luzern vs Basel succes cu Basel, coroborat cu infrangeri ale celor de la Grasshoppers si Sion sau macar un egal al Sion-ului cu Thun, ar face ca cel putin pentru o etapa Luzern sa urce pe loc de preliminarii Europa League.

Luzern vine dupa un succes imens, 3-0 cu Grasshoppers, insa golurile multe din runda precedenta cu Grasshoppers, au fost marcate de fiecare data in ultimele 8 intalniri directe dintre Luzern si Basel, asa ca nu cred ca aceasta statistica nu va sta in picioare si astazi, in conditiile in care Luzern va trebui sa marcheze daca va vrea sa ajunga in Europa League.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Insa, daca Basel va inscrie prima, sansele ca partida sa aiba cel putin 3 goluri marcate vor creste considerabil, Luzern fiind nevoita sa inscrie cel putin de doua ori pentru asi apropia victoria care o poate duce in preliminariile Europa League.

Ponturi fotbal Elvetia – Luzern vs Basel

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.43 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.64 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply