Grasshoppers vs Vaduz – Derby in prima liga elvetiana

Ponturi fotbal Elvetia – Grasshoppers vs Vaduz

Astazi incepand cu ora 17.00, Grasshoppers va primi pe Stadion Letzigrund in cadrul rundei cu numarul 34 din prima liga elvetiana, vizita celor de la Vaduz. Intalnirea de la Zurich va fi condusa la centru de S. Amhof, ajutat la cele doua margini de catre R. Zgraggen si M. Räber. Ponturi fotbal Elvetia – Grasshoppers vs Vaduz in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Elvetia - Grasshoppers vs Vaduz De departe meciul dintre Grasshoppers si Vaduz este meciul zilei in Elvetia, asta in principal locurilor ocupate in clasament de cele doua formatii, dar mai ales pentru obiectivele celor doua formatii in acest sezon. Gazdele de la Grasshoppers sunt pe 3 in acest moment, insa cele doar 47 de puncte castigate le fac vulnerabile in fata celor de la Luzern, prima echipa aflata in afara locurilor de Europa, insa care are acelasi numar de puncte 47.

De partea cealalta, Vaduz lupta pentru evitarea retrogradarii in esalonul secund. Chiar daca in acest momnt oaspetii sunt pe locul 8 in clasament, cele doar 32 de puncte acumulate pana in acest moment, nu ii tin decat la doar 2 puncte peste locul direct retrogradabil in Challenge League, loc ocupat dupa 33 de etape de catre Zurich.

Ponturi fotbal Elvetia - Grasshoppers vs Vaduz

Asa ca, un insucces astazi, coroborat cu eventuale victorii ale celor de la Zurich si Lugano, formatii aflatePonturi fotbal Elvetia - Grasshoppers vs Vaduz sub Vaduz in clasament, pot trimite cel putin pentru o etapa formatia vizitatatoare pe locul de retrogradare in esalonul secund elvetian. La fel i se poate intampla si formatiei gazda, formatie care daca va pierde iar Luzern va castiga cu Basel ( deja campioana ), cel putin pana runda viitoare, Grasshoppers va iesi din zona locurilor retrogradabile.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Avand in vedere ca cele doua lupta pentru doua obiective foarte importante, nu ar trebui sa ne asteptam decat la goluri din partea ambelor formatii, nu de alta fara fara gol inscris in poarta adversarei, una dintre cele doua echipe isi cam poate lua adio de la obiectivul propus, inca din aceasta runda, asta chiar daca ar mai fi inca doua etape de disputat.

Ponturi fotbal Elvetia – Grasshoppers vs Vaduz

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.51 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.86 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply