Genk vs Anderlecht – Derby-ul etapei in Jupiler League

Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Anderlecht

Joi incepand cu ora 21.30, Genk va primi pe Cristal Arena in cadrul rundei cu numarul 9 a play-off-ului din Jupiler League, vizita celor de la Anderlecht. Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Anderlecht in articolul de mai jos. Citeste aici si avancronica partidei dintre Oostende si Gent!

Profita de livet-tv pentru Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi fotbal Jupiler League - Genk vs AnderlechtPartida de joi seara in mare masura conteaza doar pentru gazde, oaspetii fiind linistiti pe locul secund in Jupiler League, chiar daca vor pierde duelul de la Genk, locul pe care-l ocupa in acest moment nefiind pus in pericol in niciun fel.

Genk insa, daca va castiga intalnirea cu Anderlecht va putea trece macar pana runda viitoare pe locul 3 al clasamentului din Jupiler League, loc de preliminarii Europa League. Bine pentru asta, Gent, fosta campioana a Belgiei, nu va trebui sa castige intalnirea pe care o va avea de disputat contra celor de la Oostende, formatie ce vizeaza locul din finala play-off-ului pentru Europa League.

Infrangerea nici nu intra in calculele gazdelor, o infrangere contra Anderlecht-ului, coroborata si cu un eventual succes al celor de la Oostende cu Gent, ar face ca cel putin pentru o etapa Genk-ul sa faca schimb de locuri cu Oostende, formatie care dupa cum am mai spus, vizeaza locul din finala play-off-ului pentru Europa League, in acest moment fiind la doar un punct in spatele acestui loc si implicit a celor de la Genk.

Ponturi fotbal Jupiler League - Genk vs Anderlecht

Dupa infrangerea drastica ( 0-4 ) suferita in runda precedenta la Brugge, Anderlecht a pierdut oricePonturi fotbal Jupiler League - Genk vs Anderlecht sansa de a castiga un nou titlu in Jupiler League, de altfel Club Brugge si-a adjudecat matematic un nou titlu dupa succesul din weekend, pentru Anderlecht ramanand doar varianta pozitiei secunde in campionat, pozitie pe care pana la urma o va ocupa la sfarsitul acestui sezon.

Ambele vin dupa infrangeri suferite in runda precedenta ( Genk a pierdut cu 1-2 la Oostende, Anderlecht cu 0-4 la Brugge ) asa ca ar terbui ca cele doua sa forteze succesul pentru impacarea cu fanii. Mai mult, Genk va fi obligata la succes pentru a nu rata locul din finala play-off-ului pentru cupele europene, tocmai de aceea cred ca ar trebui sa ne asteptam la un meci in care ambele echipe vor marca.

Ponturi fotbal Jupiler League – Genk vs Anderlecht

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.62 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.86 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply