Elvetia Super League – Analizam St. Gallen vs Luzern si Grasshoppers vs Thun

Ponturi fotbal Elvetia – St. Gallen vs Luzern

Duminica incepand cu ora 17.00 se va disputa penultima etapa din prima liga elvetiana de fotbal. St. Gallen va juca pe teren propriu cu Luzern, intr-un meci cu miza doar pentru oaspeti, in timp ce Grasshoppers va primi vizita celor de la Thun. Ponturi fotbal Elvetia – St. Gallen vs Luzern

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

St. Gallen vs Luzern – ora 17.00 ( 4.00 – 3.60 – 1.88 )

Ponturi fotbal Elvetia - St. Gallen vs LuzernSt. Gallen este linistita in pozitia a 7 a pe care o ocupa inaintea acestei rundei, cele 38 de puncte acumulate tinand-o departe atat de locul retrogradabil ocupat de Lugano, cat si de primul care merge in cupele europene. 8 puncte este distanta care o separa pe St. Gallen de „lanterna rosie” si 11 puncte distanta care ii separa pe gazde de Grasshoppers, ultima formatie aflata in acest moment pe loc de preliminarii Europa League.

Luzern insa este obligata la o victorie duminica la St. Gallen, cele 50 de puncte acumulate pana in acest moment facand-o vulnerabila in fata celor de la Sion, prima formatie aflata in afara locurilor de Europa, formatie care se afla de altfel la doar 2 puncte in spatele oaspetilor de duminica, gata sa profite de orice pas gresit al acestora pentru a pune mana pe locul de Europa League. O infrangere la St. Gallen a oaspetilor, coroborata si cu succese ale celor de la Grasshoppers si Sion in aceasta etapa, ar face ca Luzern sa paraseasca pozitiile de cupe europene cu doar o etapa inainte de finalul actualei stagiuni.

  • Luzern sa castige @ Cota 1.86 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Luzern marcheaza peste 2.5 goluri @ Cota 3.05 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Grasshoppers vs Thun – ora 17.00 ( 1.57 – 4.25 – 5.30 )

Si meciul dintre Grasshoppers si Thun are miza doar pentru gazde, oaspetii fiind linistiti pe locul 6 al Ponturi fotbal Elvetia - St. Gallen vs Luzernclasamentului din Elvetia Super League. Cele 40 de puncte acumulate ii tin departe de locul retrogradabil ( 10 puncte ) dar si de ultimul loc de Europa ( 8 puncte ), loc ocupat chiar de adversara de duminica.

De partea cealalta, Grassshoppers vine dupa doua infrangeri consecutive, un alt treilea pas gresit in acest final de stagiune putand sa coste echipa gazda locul de Europa League, Sion prima formatie care se afla in afara locurilor de cupe europene fiind la doar un punct in spate. Asadar victoria devine obligatorie pentru Grasshoppers in duelul cu Thun, orice rezultat in afara victoriei coroborat si cu un succes al Sion-ului fiind sinonim cu parasirea locurilor de Europa League cu o etapa inainte de finalul sezonului.

  • Grasshoppers sa castige @ Cota 1.57 – la Unibet – Deschide aici in cont la Unibet si deblocheaza BONUSUL DE BUN VENIT
  • DE INCERCAT : Grasshoppers castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.10 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply