Derby in Paraguay – Olimpia vs Guarani

Ponturi fotbal Paraguay Olimpia vs Guarani

Avem un meci foarte tare pe Estadio Manuel Ferreira din Asunción. Olimpia primește vizita lui Club Guaraní într-un meci care se anunță drept decisiv în lupta pentru titlu. Olimpia are 34 de puncte și se află pe locul 2 în timp ce Guarani se află pe locul 4 cu 31 de puncte. Este antepenultima etapă din Apertura Paraguay și finalul se anunță unul foarte tensionat – Ponturi fotbal Paraguay Olimpia vs Guarani, etapa cu numărul 20, 8-9 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Vino in comunitatea Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Olimpia Asunción vine după ce a pierdut în deplasare cu General Caballero scor 1 la 2 echipa pe care o umiliseră în partida din tur cu un fabulous 7 la 1. Este o perioada slaba pentru El Decano care a nu făcut față unei serii de 3 meciuri în 8 zile.

Pe 29 aprilie Olimpia a pierdut cu 3 la 1 cu liderul Club Libertad, a câștigat apoi pe cu 2 la 0 meciul cu Sportivo Luqueño și a pierdut în fața modestei General Caballero. “El Matarife” a făcut un joc neasteptat de bun și a răzbunat umilința din luna martie.

Două eșecuri într-o săptămâna au complicat serios situația echipei. Acum Olimpia este pe locul 2 la 3 puncte de Libertad. Actualul sezon nu este unul reușit, dovadă fiind cifrele cu cu 11 victorii, o remiză și 7 înfrângeri, cu 47 de goluri marcate și 27 încasate. Pe teren propriu echipa are 7 victorii și două remize 28 de goluri marcate și doar 8 primite.

Antrenorul spaniol Fernando Jubero poate conta din nou pe 3 jucători importanți. Revine mijlocașul William Mendieta, absent la ultimele două jocuri precum și fundașul stânga Blas Riveros, revenit din Elveția unde a negociat contractual cu noul său club, FC Basel. Fundașul central José Leguizamón va fi din nou titular după ce a fost eliminat în partida cu Libertad.

Pariaza fara risc pe meciurile din campionatele Americii de Sud! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Club Guaraní a recuperat în mod semnificativ terenul pierdut la începutul sezonului. Echipa are o serie de 8 victorii la rând și speră să revină în lupta pentru titlu. În etapa precedentă El Cacique a trecut cu 3 la 1 de Rubio Ñu și a urcat pe locul al patrulea, la 6 puncte în spatele liderului Club Libertad.

Guaraní are 9 victorii, 4 remize și 6 înfrângeri, cu 31 de goluri maracte și 27 primite. În deplasare echipa condusă de Francisco Arce are 4 victorii, 3 remize și două eșecuri, cu 15 goluri marcate și 12 încasate.

Francisco “Chiqui” Arce se bazează pe câțiva jucători în mare formă precum mijlocașul ofensiv Néstor Camacho sau mijlocașul central Marcelo José Palau. Atacantul Cláudio César Correa a marcat 3 goluri în ultimele 4 meciuri, iar argentinianul Ramón Darío Ocampo pare să revină la formă bună din sezoanele trecute.

Ponturi fotbal Paraguay Olimpia vs GuaraniÎn ultimele 10 meciuri directe bilanțul este de 6 victorii pentru Guaraní, două pentru Olimpia și două remize. În turul campionatului Olimpia a câștigat în deplasare cu 2 la 0.

În ultimele 10 partide cu Olimpia în postura de gazdă , Guaraní are 5 victorii, iar El Decano doar 3. Interesant este că Olimpia nu a câștigat acasă cu Aurinegros din Apertura 2012.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Olimpia : Diego Barreto; Salustiano Candia, Carlos Rolón, José Leguizamón, Blas Riveros; Alejandro Silva, Cristian Riveros, Robert Piris Da Motta, Julián Benítez; William Mendieta, Freddy Bareiro.

Guaraní : Alfredo Aguilar; Juan Patiño, Julio César Cáceres, Luis Cabral, Tomás Bartomeus; Luis de la Cruz, Jorge Morel, Marcelo Palau, Darío Ocampo; Néstor Camacho, Nildo Viera.

Ponturi fotbal Paraguay Olimpia vs Guarani

Meci nul, X solist, cota 3.30 la casa de pariuri online Sportingbet.

Ambele marcheaza, cota 1.52 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri, peste 3,5 cota 2.50 la agentia de pariuri online Netbet.

Handicap asiatic Guarani +1, cota 1.35 la agentia de pariuri online Unibet.

 

 

 

Leave a Reply