Derby la New York – City vs Red Bulls

Ponturi fotbal New York City vs New York Red Bulls

Avem un derby în Major League Soccer cu City vrând să rămân lider al Conferinței de Est și să profite de forma slabă a adversarilor. Red Bulls au rămas „fără aripi” tocmai în perioada sezonului când ar trebui să fie in formă și să lupte pentru play-off. Avem o situație diferită față de sezonul trecut Ponturi fotbal New York City vs New York Red Bullscând City suferea în zona inferioară a clasamentului, iar băieții lui Jesse Marsch reușeau partide excepție. Patrick Vieira a căutat și a găsit o modalitate de a face din City o echipa puternică și vrea să obțină și prima victorie în Hudson River Derby. Red Bulls au câștigat până acum toate cele 3 întâlniri directe. Ponturi fotbal New York City vs New York Red Bulls, MLS, Conferința de Est, etapa cu numărul 13, avancronică și pronosticuri.

  • Intra aici pentru oferta speciala a agentiei de pariuri online Betfair – bonus 200 Euro la prima depunere si cea mai mare oferta de pariere dintre casele de pariuri online!

New York City este lider în Conferinț de Est. Echipa vine după o serie foarte bună de 5 jocuri fără înfrângere – o remiză cu Montreal, 3 victorii la rând cu Vancouver, DC United și Portland, plus o nouă remiză cu Toronto, acum 3 zile. Antrenorul Patrick Vieira nu este însă foarte mulțumit. Obiectivul sau rămâne transformarea unui grup de jucători buni dar dezorganizați într-o echipa capabilă să gestioneze meciurile și să își impună ritmul.

Odată cu organizarea adusă în joc de Andrea Pirlo, City a început să lucreze și la partea defensivă, iar aducerea argentinianului Federico Bravo este extrem de utilă. Creativitatea unor jucători precum David Villa ( 4 goluri in ultimele 4 jocuri)  sau McNamara a compensat problemele medicale avute de Lampard și de tanarul Jack Harrison.

Opțiunile de pe banca de rezerve îi permit lui Vieira să facă multe schimbări în primul 11. La mijlocul săptămânii, în meciul cu Toronto, au fost 7 schimbări față de echipa standard. Pentru meciul de azi lipsește fundașul Connor Brandt, iar Lampard este incert.

  • Mizeaza pe meciurile din Major League Soccer la agentia de pariuri online Unibet care te asteapta cu bonus de 150 RON, cele mai bune cote la pariere, atat pre-match, cat si live!

New York Red Bulls sunt încă în căutarea ritmului după un sezon foarte bun în 2015. Echipa nu a reușit să acopere plecările din sectorul central al apărării. Lotul este limitat și primul 11 rămâne același, jucătorii acuzând oboseala. Red Bulls se află pe locul 5 în conferință la 4 puncte de adversarul de azi.

Fundașul Damien Perrinelle este indisponibil pentru derby, dar a fost adus un alt francez, Aurélien Collin de la Orlando City pentru a acoperi problemele din defensivă. Portarul Ryan Meara este asteptat sa revină după accidentare, evoluțiile lui Robles nefiind sigure. Mijlocașul Sacha Klještan și Bradley Wright-Phillips, golgeterul din Hudson River Derby cu 4 goluri în 3 meciuri, sunt apți de joc.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

New York City: Josh Saunders – RJ Allen,  Frédéric Brillant, Jason Hernandez, Matarrita / Diego Martínez– Bravo, Pirlo – Shelton, Mix Diskerud, McNamara – David Villa.

New York Red Bulls: Luis Robles – Zizzo, Duvall, Collin, Kemar Lawrence – Felipe Martins, Dax McCarty – Sam, Klještan, Mike Grella – Bradley Wright-Phillips.

Ponturi fotbal New York City vs New York Red Bulls

Victorie City, 1 solist, cota 2.55 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri, peste 2,5, cota 1.67 la agentia de pariuri online Unibet.

David Villa marcator, cota 2.10 la agentia de pariuri online Betfair.

Victorie City si peste 1,5 goluri, cota 3.00 la agentia de pariuri online Betfair.

Leave a Reply