Copa America 2016 Statele Unite vs Paraguay

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Paraguay

Statele Unite ale Americii și Paraguay se înfruntă într-un meci decisiv de la Copa América Centenário. Ambele echipe au șanse de calificare în faza următoare dintr-o grupa A dominată de Columbia. Team USA ocupă locul 2 cu 3 puncte în timp ce la selección guaraní se află pe locul 4 cu un singur punct. Partida are loc la Philadelphia pe Lincoln Financial Field la ora 19 – ora 3 AM, 12 iunie în România. Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Paraguay, avancronică și pronosticuri.

Casa de pariuri online SportingBet are cote excelente pentru competitiile de top, Copa America si EURO 2016! Vin surprizele –  pariaza aici underdog bet” la Sportingbet!

Statele Unite vor forța victoria în meciul de azi și speră la o evoluție bună a costaricanilor în duelul Contra columbiei. O remiză îi poate califica, dar le aduce și ca adversar în sferturi Brazilia, liderul grupei B la ora actuală. Jurgen Klinsmann, a declarat că o remiză este practic o sinucidere și că speră în mod clar la o victorie pentru a trece în turul doi chiar de pe primul loc.

Team USA simte din plin diferența dintre meciurile din grupa de calificare pentru Monidalul din 2018 și cele de la Copa America. Saint Vincent și Grenadine, Guatema și Trinidad & Tobago sunt cu totul altceva decât Columbia sau Paraguay. Klinsmann a scapat pentru moment de critici după 4-0 cu Costa Rica și vrea să profite de disperarea unui Paraguay obligat să câștige. Dempsey și Zardes sunt jucători excelenți pe contraatac și cu siguranță în meciul de azi vor beneficia de spații suficiente.

 

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Paraguay – Cotele foarte bune din offline se regăsesc acum și în online – agenția de pariuri spotive Stanleybet „ataca” si pe online!

 

Paraguay, locul 4 la Copa America din Chile de anul trecut și finalist la ediția din Argentinei în 2011, nu are decât varinata victoriei în meciul de azi. „Nivelul nostru real este cel din prima repriză împotriva Costa Ricăi și jocul din a două repriză contra Columbiei. Am fost nemulțumiți după meciul cu Columbia, deoarece am meritat cel puțin un punct” a declarat mijlocașul lui Lanús, Victor Ayala.

Antrenorul Ramón “El Pelado” Díaz, om care și-a legat cea mai mare parte a carierei de legendarul club River Plate, a anunțat că va face patru schimbări în primul 11 pentru meciul de azi. În apărare va intră în Fabián Balbuena în locul lui Bruno Valdés. Victor Ayala va fi în centrul liniei de mijloc în locul suspendatului Oscar Romero,iar Derlis Gonzalez va juca în atac alături de Toni Sanabria, care îl va înlocui Edgar Benitez.

Este o abordare eminamente ofensivă, în special prin prezența lui Sanabria, vedeta lui Sporting de Gijón. Intersanta este și linia de mijloc unde Ayala și Miguel Almirón ar trebui să facă un joc bun cei doi fiind coechipieri la Lanús. O altă varianta bună pentru atac este Juan Manuel Iturbe, utilizat doat câteva minute în remiza cu Costa Rica.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

SUA: Brad Guzan; DeAndre Yedlin, Geoff Cameron, John Brooks, Fabian Johnson; Michael Bradley, Jermaine Jones, Alejandro Bedoya; Bobby Wood, Clint Dempsey, Gyasi Zardes.

Paraguay: Justo Villar; Paulo Da Silva, Fabián Balbuena, Gustavo Gómez, Miguel Samudio; Celso Ortiz, Víctor Ayala, Miguel Almirón; Derlis González, Toni Sanabria, Darío Lezcano.

Ponturi fotbal Copa America Statele Unite vs Paraguay

Ambele marcheaza, cota 1.84 la agenția de pariuri sportive Stanleybet.

Gol marcat minutele 76-90, Da, cota 2.15 la casa de pariuri online SportingBet.

Paraguay sa castige oricare repriza, cota 2.20 la casa de pariuri online SportingBet.

X sau 2 si ambele marcheaza, cota 3.00 la agentia de pariuri online Betfair

 

Leave a Reply