Copa America 2016 Panama vs Bolivia

Ponturi fotbal Copa America Panama vs Bolivia

Panama și Bolivia dau startul meciurilor din grupa D de la Copa America 2016, ediția Centenarului organizată în Statele Unite ale Americii. Este o grupa tare cu Argentina și Chile în postura de favoriți. Este primul joc disputat de Panama în istoria Copa America, cel mai vechi turneu al selecționatelor naționale din întreaga lume. Începând din 1993, ediția din Ecuador, sunt primite și echipe din afara CONMEBOL. Ponturi fotbal Copa America Panama vs Bolivia.

Citeste aici prezentarea grupei D cu toate informatiile despre Argentina, Chile, Panama si Bolivia!

Meciul are loc în Florida pe Citrus Bowl din Orlando și este programat pentru luni, 6 iunie, ora locală 19:00, marți 7 iunie, ora 3:00 AM în România. Comitetul de organizare al Copa América Centenario urmărește din ora în ora situația meteo și evoluția furtunii tropicale Colin care poate lovi orașul și meciul poate fi amânat.

Stadionul din Orlando, remodernizat și redenumit Camping World are un sistem special care poate face față ploii torențiale și un sistem pentru protectie împotriva trăsnetelor. Colin ar trebui să ajungă în regiunea orașului Orlando luni după-amiază, cu ploi abundente și vânt de aproximativ 80 de kilometri pe oră.

Numar de goluri in multe variante, scor corect, marcator, pauza/final, cornere, rezultat si numar de goluri la pauza, rezultat si over/under si multe alte optiuni excelente de pariere la Agentia de pariuri online Betfair!

Panama este absolut încântată de prezența la Copa America și speră să obțină și prima participare la Cupa Mondială din istorie. Bolivia vine după rezultate foarte slabe în ultima perioada, dar se bazează pe blocarea adversarului și pe jocul dur al fundașilor.

Panamezii conduși de „Bolillo” Gómez au o linie ofensivă mai mult decât interesanta cu Blas Pérez y Gabriel Torres, ultimul fiind campion și golgeter cu Zamora in Venezuela după trei sezoane excelente la Colorado Rapids.

Panama a crescut considerabil în ultimii ani. Los Canaleros au fost foarte aproape de a juca la Mondialul din 2014 din Brazilia Cupa Mondială și continuă să lupte pentru realizarea unor obiective de top. Pe 8 ianuarie Panama a “zdrobit” Cuba cu 4-0 și a obținut calificarea pentru turneul final al Copa America.

La sfârșitul lunii mai Panama a jucat două meciuri amicale în care nu a reușit să înscrie obținând un 0-0 acasă cu Venezuela și un 0-2 la Denver contra Braziliei.

Ponturi fotbal Copa America Panama vs Bolivia – casa de pariuri online SportingBet are cote excelente pentru surprizele de la Copa America – underdog bet doar la Sportingbet!

Bolivia are o perioada grea și trăiește o realitate greu și complicat de explicat. În plan sportiv La Verde a acumulat două noi înfrângeri în preliminariile din America de Sud pentru Mondialul din 2018 împotriva Columbiei chiar în La Paz, 2-3 și 0-2 cu Argentina la Cordoba. După 6 etape echipa are doar un singur punct. Deplasările echipei se fac cu buget mai mult decât limitat, se folosesc autobuze și curse aeriene regulate, iar echipamentul, medicația și hrană jucătorilor se asigura la un nivel de avarie.

La Copa America 2015 Bolivia a reușit o calificare în sferturile de finală, dar a fost eliminată de Peru scor 1-3. Să notăm și faptul că bolivienii nu s-au mai calificat la Cupa Mondială de la ediția din 1994 din SUA.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Panama: Jaime Penedo; Adolfo Machado, Felipe Baloy, Harold Cummings,  Roderick Miller; Armando Cooper, Gabriel Gómez, Aníbal Godoy, Alberto Quintero; Blas Pérez, Gabriel Torres.

Bolivia: Carlos Lampe; Ronald Eguino, Nelson Cabrera, Luis Gutiérrez; Diego Bejarano, Walter Veizaga, Pedro Azogue, Marvin Bejarano; Martin Smedberg; Juan Carlos Arce, Yasmani Duk.

Ponturi fotbal Copa America Panama vs Bolivia

Victorie Panama, 1 solist, cota 1.66 la casa de pariuri online SportingBet.

Gol in minutele 46-60, DA, cota 3.00 la casa de pariuri online SportingBet.

Total goluri Panama, peste 1,5, cota 2.20 la agentia de pariuri online Betfair.

Gabriel Torres marcator, cota 3.35 la agentia de pariuri online Unibet.

 

Leave a Reply