Copa America 2016 Mexic vs Jamaica

Ponturi fotbal Copa America Mexic vs Jamaica

Mexic și Jamaica se înfruntă pe celebrul Stadion Rose Bowl din Pasadena, los aztecas pregătindu-se deja pentru sferturile de finală de la Copa América Centenario. Mexicul vine liniștit după victoria contra Uruguayului, în timp ce Jamaica, după ce a pierdut cu Venezuela știe că o nouă înfrângere o trimite “acasă”. „Reggae Boyz” au nevoie practic de o victorie azi, dar se pot mulțumi și cu ceva “experiență” acumulată jucând la un nivel înalt. Ponturi fotbal Copa America Mexic vs Jamaica, grupa C, ora 19 în California, ora 5 AM, 10 iunie în România, avancronică și pronosticuri.

 

Mexic speră să profite din plin de acest meci jucat contra unei vechi cunoștințe din zona CONCACAF. Partida este ocazia ideală de a marca pentru Javier “Chicharito” Hernández. Atacantul mexican are nevoie de două goluri pentru a-l egala pe Jared Borgetti în clasamentul marcatorilor de la echipa național.

Borgetti a înscris 46 de goluri între 1997 și 2008, în timp ce Hernández are 44. Titlul de Máximo Goleador are toate șansele să ajungă din această vara la “Chicharito”.

  • Javier “Chicharito” Hernández marcator, cota 1.95 la Betfair.

El Tri este la un pas de a-și egala recordul de meciuri fără înfrângere. Mexicul a ajuns la 20 de partide fără eșec, iar cel de azi poate fi cel cu numărul 21. Antrenorul Juan Carlos Osorio a declarat că “jamaicanii vor risca totul în partida de azi” și că jucătorii săi ar trebui să fie avantajați în acest context. Prudent, atacantul Raúl Jiménez a a declarat că meciul împotriva unei echipe că Jamaica „are gradul lui de dificultate”.

După titularizarea lui Alfredo Talavera în primul joc, azi este rândul lui Guillermo Ochoa, portarul Malagai să fie titular. Andrés Guardado trece printr-o perioada slabă, este și accidentat și va rata meciul cu jamaicanii. Jesús Corona este anunțat și el ca titular în atac.

Ponturi fotbal Copa America Mexic vs Jamaica –  Mizeaza pe Copa America la agentia de pariuri online Netbet si castiga premii in valoare de 20.000 de RON!

Jamaica a avut o “soarta crudă” în primul meci, cel din care sperau să ia punct sau puncte. Mijlocașul Rudolph Austin a fost eliminat, iar Venezuela s-a impus cu 1-0. Vicecampioni la Gold Cup și campioni ai zonei Caraibe, „Reggae Boyz” au un duel decisiv azi. Antrenorul Winfried Schäefer a fost și el eliminat în meciul cu venezuelenii și nu se va afla pe banca la meciul cu Mexic.

Jamaica se va baza pe experiență liderilor echipei, Adrian Mariappa și Wes Morgan. Căpitanul lui Leicester City, care nu a început titular în meciul cu Venezuela, pare lipsit de concentrare și va avea un meci foarte greu contra atacanților mexicani. Singurul sector care ar putea impresiona este cel ofensiv, cu șansa unor contre pe benzi și cu Garath McCleary, Clayton Donaldson sau Jobi McAnuff capabili să înscrie măcar un gol.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Mexic: Guillermo Ochoa; Néstor Araujo, Diego Reyes, Héctor Moreno, Miguel Layún; Jesús Dueñas, Héctor Herrera, Hirving Lozano, Javier Aquino; Javier Hernández, Jesús Manuel Corona.

Jamaica: Andre Blake; Michael Hector, Wes Morgan, Je-Vaughn Watson, Adrian Mariappa; Kemar Lawrence, Jermaine Taylor, Joel McAnuff, Clayton Donaldson; Giles Barnes, Garath McCleary.

Ponturi fotbal Copa America Mexic vs Jamaica

Ambele marcheaza, cota 2.43 la agentia de pariuri online Unibet.

Hirving Lozano maractor, cota 3.10 la agentia de pariuri online Betfair.

Prima schimbare Mexic, cota 1.83 la agentia de pariuri online Netbet.

Cartonase rosii in meci, peste 0,5, cota 3.30 la agentia de pariuri online Netbet.

 

 

 

Leave a Reply