Copa America 2016 – Grupa Uruguayului

Ponturi fotbal Copa America Grupa Uruguayului

Grupa C de la Copa America Centenario este una care trebuie să ne ofere surprize. Avem două echipe cu renume, Uruguay și Mexic și alte două în căutare de imagine la nivel internațional, Jamaica și Venezuela. În acest context vor conta ambiția pentru Jamaica, care vine cu jucători cu experiență inclusiv în America de Sud și performanțele bune de la Copa America pentru Venezuela. Vor exista surprize în grupa C ? – Ponturi fotbal Copa America Grupa Uruguayului.

Uruguay nu are obiceiul de a face valuri, dar are o generație de jucători care evoluează în marile campionate europene. El Maestro Óscar Tabárez nu pare să pregateasca nimic original. Diego Godín și José María Giménez, cei mai buni fundași din lume vor fi prezenți în defensivă. Linia mediană înseamnă un melanj între experienta lui Arevalo Rios sau Carlos Sánchez și talentul tinerilor din generația De Arrascaeta. În atac avem duetul Suárez – Cavani care le da fiori reci adversarilor La Celeste.

Accidentarea lui Luis Suárez în finala Cupei Spaniei a fost o veste extrem de proastă, dar există Diego Rolán, Stuani și Abel Hernandez ca opțiuni. Fabulos este însă faptul că Suárez nu a parasit lotul, trage tare pentru a se recupera și vrea să joace chiar dacă o face numai dupa faza grupelor

Cu sau fără Suarez, Uruguay are echipă care să o ducă cel puțin în TOP 4. La Celeste este prezenta la ediția centenară a Copa America și are de onorat prima victorie la nivel continental care are tot 100 de ani…

 

Ponturi fotbal Copa America Grupa Uruguayului – Deschizi un cont nou la agentia de pariuri online Betfair, efectuezi o prima depunere si contul iti va fi creditat cu o suma egala cu valoarea depunerii, pana in limita a 200 de Euro. Valoarea minima a depunerii este de 10 Euro!

 

Mexicul, plictist de succese în America de Nord si Centrala, vrea să impresioneze acum și in duelurile cu echipele din America de Sud. El Tricolor joacă practic pe teren propriu – stadioanele sunt arhipline atunci când Mexicul joacă în Statele Unite. Los Tecos vin ca cea mai bună echipa din zona CONCACAF, iar Juan Carlos Osorio are primul test major ca selecționer.

Pentru fotbalul mexican vara se împarte între Copa America și Jocurile Olimpice, iar lotul este influențat de acest lucru. Giovani dos Santos a refuzat prezența la Copa America, iar Marco Fabián și Jonathan dos Santos sunt și ei păstrați pentru Olimpiada, la fel ca și excelentul fundaș central de la Guadaljara, Carlos Salcedo.

Mexicanii au însă multe vedete la Copa America. Vorbim aici despre Javier “Chicarito” Hernández care va juca în atac alături de cei doi “portughezi”,  Raúl Jiménez ( Benfica) și Jesús Corona ( FC Porto), iar Layún poate dovedi la nivel internațional sezonul excelent de la FC Porto.

Mexic va ajunge sigur în sferturile de finală și este unul dintre adversarii dificili pentru echipele sud-americane.

 

Ponturi fotbal Copa America Grupa Uruguayului – Aici ai cea mai mare oferta de pariere dintre casele de pariuri online!

 

Ponturi fotbal Copa America Grupa UruguayuluiJamaica vine după un 2015 foarte bun cu prezente la Copa America și Gold Cup. Antrenorul Winfried Schäfer are însă probleme, calificarea la Mondialul din 2018 fiind în pericol, după ce “Reggae Boyz” au reușit doar o singură victorie în patru meciuri în grupa de calificare. Copa América Centenario este însă o nouă ocazie de a se remarca la nivel internațional.

Tragerea la sorți nu le-a căzut bine jamaicanilor, dar lotul pare destul de bun. Ponturi fotbal Copa America Grupa UruguayuluiLiderul echipei, Wes Morgan este acum campion al Angliei, iar Andre Blake este unul dintre cei mai buni portari din MLS. În atac avem o linie Made în England ajunsă în topuri acum în MLS cu Gilles Barnes și Simon Dawkins. Se remarca și Lee Williamson (Blackburn Rovers), Garath McCleary (Reading) sau Rodolph Austin (Brondby) parte a unei linii de mijloc care pune accentual pe jocul fizic.

 

Ponturi fotbal Copa America Grupa Uruguayului

 

Ponturi fotbal Copa America Grupa UruguayuluiVenezuela a fost mereu ruda săracă din fotbal a țărilor din America de Sud. La Vinontinto, condusă de tânărul Rafael Dudamel are multe probleme. Antrenorul a început pregătirea cu jucători de la U20 și a făcut apel la Vizcarrondo, Luis Manuel Seijas, Roberto Rosales sau Rondón să nu refuze echipa națională. Jucătorii au venit pe cheltuiala proprie, plătesc din propriul buzunar multe cheltuieli legate de deplasarea în Statele Unite și speră să obțină rezultate mai bune decât cele din preliminariile pentru Mondialul din 2018.

Ponturi fotbal Copa America Grupa UruguayuluiSalomón Rondón rămâne omul numărul unu pentru Venezuela și este și “șeful” din vestiar. Se remarcă și tinerii Wuilker Faríñez (18 ani, portar la FC Caracas), Yangel Herrera (18 ani, mijlocaș, Atlético Venezuela) sau Adalberto Peñaranda (19 ani, atacant, remarcabil sezon făcut la Granada).

Rezultatele obținute în ultimul timp nu promit nimic bun pentru Venezuela, dar la momentul competiței, cu jucătorii cu experiență în lot, pot face câteva surprize.

sursa infografica: www.copaamericacentenario.com

Leave a Reply