Copa America 2016 – Grupa Mortii SUA, Columbia, Paraguay, Costa Rica

Ponturi fotbal Copa America Grupa Mortii

Grupa A de la Copa America 2016 este cea mai interesantă și cea mai dificila. “Grupo da Morte” au scris ziarele și pare adevărat pentru că avem Statele Unite și Columbia, favoritele grupei și Costa Rica și Paraguay, țări cu ambiții egale cu ale favoriților. Este o grupa echilibrată și care trebuie să ne dea cel puțin o echipa în TOP 4 la final. Ponturi fotbal Copa America Grupa Mortii Grupa A – SUA, Columbia, Paraguay, Costa Rica.

Ponturi fotbal Copa America Grupa MortiiDe-a lungul celor 100 de ani de Copa America, Statele Unite au participat la competiție doar de trei ori, cu un rezultat notabil în 1995, când au terminat pe locul al patrulea. Echipa SUA își va face debutul la ediția actuală pe 3 iunie – dimineața de 4 iunie în România, împotriva Columbiei în meciul de deschidere de pe Levi’s Stadium din Santa Clara.

Jürgen Klinsmann este din ce în ce mai criticat de presă, iar evoluția de acum este foarte importantă pentru viitorul germanului. Selecționerul a fost criticat pentru meciurile de calificare pentru Cupa Mondială din 2018, și, în calitate de coordonator al loturilor naționale, i s-a atribuit și eșecul în calificarea pentru Jocurile Olimpice.

Ponturi fotbal Copa America Grupa MortiiKlinsmann a răspuns foarte calm și a explicat presei că modelul competițional din SUA are încă nevoie de schimbări. Foarte mulți jucători continuă să aibă preferințe pentru o carieră academică sau acordă prioritate studiilor universitare după juniorat și de cele mai multe ori nu văd cu ochi buni o carieră de fotbalist profesionist în MLS. Cu toate acestea, 11 jucători din campionatul intern au rămas în lotul final și se înțelege că pe viitor cluburile din Major League Soccer vor avea un cuvânt greu de spus la echipa națională. Jermaine Jones și Clint Dempsey rămân elemente centrale în strategia Team USA.

Ponturi fotbal Copa America Grupa Mortii – Mizeaza aici pe favoritii tai din America de Sud si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ponturi fotbal Copa America Grupa MortiiColumbia vine la Copa America pentru a pregăti viitorul adică Mondialul din 2018. Antrenorul menține coloana vertebrală a echipei, dar oferă experiență internațională pentru mulți jucători tineri. James Rodríguez, Juan Cuadrado și Carlos Bacca pot fi decisivi într-o grupa foarte dificila. David Ospina, Cristián Zapata și Carlos Sánchez sunt oamenii care trebuie să asigure stabilitate în defensive. Accentul se pune pe pregătirea următoarei Cupe Mondiale, cu toate că echipa este într-o poziție dificilă în faza sud-americană de calificare.

Yerry Mina (Santa Fe) este noutatea din lot, inlocuindu-l pe Oscar Murillo (Pachuca)

Ponturi fotbal Copa America Grupa Mortii

Ponturi fotbal Copa America Grupa MortiiParaguay vine cu ambitii mari, simțind oportunitatea de a străluci la o competite importantă. Jucători foarte experimentați, precum Roque Santa Cruz sau Lucas Barrios nu sunt în lot, dar poate fi un moment de afirmare pentru jucători precum Derlis González, Darío Lezcano sau Juan Iturbe. Nume ca Nelson Valdez, Néstor Ortigoza, Paulo da Silva și portarul Justo Villar asigura legătura între generații.

Ponturi fotbal Copa America Grupa Mortii

Ponturi fotbal Copa America Grupa MortiiSuccesul de la Cupa Mondială 2014 încă le oferă celor din Costa Rica credit imens în competițiile internaționale. Tragerea la sorți a fost însă defavorabilă. Dintre jucătorii care au fost în Brazilia în 2014 doar fundașul stânga Junior Diaz nu va fi prezent la Copa America.

Bryan Ruiz și Joel Campbell continuă să fie jucătorii cu  impact și sunt curios dacă în ciuda evoluțiilor modeste în a doua divizie franceză. Yeltsin Tejeda își păstrează calitățile. Deși speră să repete surpriza de la Cupa Mondială din 2014, Costa Rica are slabe șanse să iasă din grupă.

sursa infografica: www.copaamericacentenario.com

Leave a Reply