Copa America 2016 – Grupa Braziliei

Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei

Copa America se mută în nordul continentului, dar marile favorite rămâne aceleași. Brazilia joacă întotdeauna pentru că să câștige în orice competiție la care participă. Ecuador și Peru vor lupta pentru locul al doilea în Grupa B, în timp ce Haiti se va mulțumi să profite de ocazia de a juca împotriva unor echipe de top. Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei.

Dunga nu are o sarcina ușoară la conducerea echipei Braziliei, oferind meci de meci același gust amar fanilor. Marea nepotrivire care există între stilul și modelul de joc propus de antrenor și istoria fotbalului brazilian ne oferă până la urmă un spectacol la nivel mediatic.

Pentru moment “porțile” Seleção sunt închise pentru jucători ca Thiago Silva sau Marcelo. Lista absenților îi include și pe David Luiz, Danilo sau Óscar. Marele absent este însă Neymar, nelasat la lot de către Barcelona. Brazilia se va baza pe Ganso, Jonas sau Kaká pentru Ponturi fotbal Copa America – Grupa Brazilieiofensivă, iar presa braziliană consideră că Douglas Costa ar putea fi omul numărul unu la Copa America. Lipsa opțiunilor pentru atac îi poate permite tânărului Gabriel, de la Santos, un loc de titular.

Brazilia este favorita la primul loc in grupa, Dunga sperând că jucătorii să se adapteze la cerințele sale – obiectivul cert este să joace finala.

 

Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei

 

Ecuadorul este deja o referință în fotbalul Americii de Sud, reușind să facă meciuri excelente în campaniile de calificări pentru Mondiale, dar le lipsește același parcurs în Copa America. La Tri nu a mai ajuns în sferturile de finală din 1997.

Ponturi fotbal Copa America – Grupa BrazilieiEcuadorienii vor să obțină o performanta majoră acum, aducând o echipa puternică pentru turneul din Statele Unite ale Americii. Atacantul Felipe Caicedo este marele absent, dar Jefferson Montero, Enner Valencia, Antonio Valencia și Christian Noboa sunt în plină formă și au experiență împreună.

În cazul în care La Tricolor poate avea forță ofensivă fără să se bazeze pe Caicedo, actualul golgheterul CONMEBOL în calificările pentru Cupa Mondială, Ecuadorul este de luat în considerere pentru un loc în finală.

 

Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei Aici ai cea mai mare oferta de pariere dintre casele de pariuri online!

 

Ponturi fotbal Copa America – Grupa BrazilieiFără același impact mediatic că Brazilia, Peru ne oferă senzația acestei competiții. Va imaginați La Blanquirroja fără Claudio Pizarro, Juan Vargas, Carlos Ascues, André Carrillo, Jefferson Farfán, Luis Advíncula și Carlos Zambrano ? Ricardo Gareca spune că da și le-a reamintit tuturor că el este “șeful”.

Pizarro s-a certat în timpul meciului cu Guerrero și a recidivat într-o discuție cu ceva forță fizică cu Zambrano – ambii sunt excluși din lot. Farfán i-a reproșat selecționerului remiză cu Venezuela, Luis Advíncula l-a lovit cu cotul în față la antrenamente pe Benavente. Gareca vrea disciplină și taie în caren vie. Cei care nu respecta regulile, cei care nu joacă la club (cazurile Paolo Hurtado și André Carrillo) și care divizează vestiarul (Pizarro, Vargas, Advíncula) sunt invitați să urmărească Copa America la televizor.

Ponturi fotbal Copa America – Grupa BrazilieiDin lotul actual 17 jucători provin de la cluburile din Peru și doar 6 din afara țării, precum fundașul Cristian Benavente, mijlocașul Yoshimar Yotún și atacantul Paolo Guerrero. Luiz da Silva, talentatul atacant de la PSV Eindhoven este și el în lot alături de foarte mulți tineri care pot speră să prindă lotul și pentru calificările pentru Mondiale.

Peru a câștigat Copa America de două ori (1939 și 1975) și a terminat pe locul al treilea în opt ediții, inclusive la ediția din 2015.

 

Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei  Deschizi un cont nou la agentia de pariuri online Betfair, efectuezi o prima depunere si contul iti va fi creditat cu o suma egala cu valoarea depunerii, pana in limita a 200 Euro. Valoarea minima a depunerii este de 10 Euro!

 

Ponturi fotbal Copa America – Grupa Braziliei Haiti vine la Copa America cu speranța de a impresiona și se laudă cu faptul că a ajuns de trei ori în nouă ediții în sferturile de finală ale Gold Cup. Haitienii s-au claificat la Copa America după ce au învins Trinidad&Tobago în playoff și se bucură de ocazia de a juca contra unor de calibru mare.

Les Grenadiers vin cu jucători interesanți din Franța și Statele Unite, cu nume cunoscute pentru noi precum Jean Sony Alcénat sau Sonny Mustivar. Se mai remarcă Reginal Goreux (Standard Liège), Jeff Louis (SM Caen), Jean-Eudes Maurice ( ex Lens, Le Mans, PSG cu 53 de meciuri pentru parizieni,) sau Christian Alex Junior legitimate la Boavista dar împrumutat la Vila Real. Pe hârtie, Haiti este cea mai slaba echipa, dar această competitie este punctul maxim al carierei pentru unii jucătorii si pot veni măcar cu o surpriză.

sursa infografica: www.copaamericacentenario.com

Leave a Reply