Copa America 2016 – Columbia vs Paraguay

Ponturi fotbal Copa America Columbia vs Paraguay

Columbia și Paraguay se întâlnesc în a doua etapă din grupa A de la Copa America Centenario. Meciul are loc pe Rose Bowl din Pasadena pe 7 iunie, ora 19:30 – 8 iunie, ora 5:30 AM, ora și data rose bowlRomâniei. Este un stadion care nu este pe placul columbienilor. La Tricolor are amintiri neplăcute de la partida cu România de la Mondialul din 1994. Ponturi fotbal Copa America Columbia vs Paraguay, grupa A, avancronica și pronosticuri.

  • Citeste aici si avancronica partidei dintre Statele unite si Costa Rica!

Columbia a debutat cu dreptul la Copa America. Băieții lui José Pékerman au învins Statele Unite cu 2-0, într-un meci în care au arătat un joc bun, la nivelul celui prestat la Cupa Mondială din Brazilia 2014.

Singura veste proastă adusă de jocul cu SUA a fost accidentarea căpitanului James Rodríguez, care s-a lovit serios la umărul stâng. „Vom aștepta să vedem cum evoluează”, a declarat Nestor Lorenzo, antrenorul secund al Columbiei în cadrul unei conferințe de presă. Lorenzo a spus că Dayro Moreno ar putea fi omul capabil să îl înlocuiască pe James în primul 11. O altă opțiune ar putea fi Edwin Cardona, atacantul lui Monterrey.

Ponturi fotbal Copa America Columbia vs Paraguay – casa de pariuri online SportingBet are cote excelente pentru surprizele de la Copa America – underdog bet doar la Sportingbet!

Columbia a arătat o disponibilitate mare de efort si apetit ofensiv în meciul împotriva Statelor Unite, iar strategia de joc a impresionat. La polul opus găsim o echipa care se concentrează pe apărare cât mai sus și contraatacuri. Paraguay a debutat cu o remiză fară goluri cu Costa Rica. La Garra Guaraní a arătat însă deja o defensivă solidă și speră să obțină o remiză azi care să o favorizeze la ultimul meci contra Statelor Unite.

„Paraguay va lupta pentru victorie azi” a declarat antrenorul Ramón Díaz. Meciul se anunță dificil pentru că La Albirroja a venit tocmai de pe coasta opusă de la Orlando, unde au ‘beneficiat” de 40 de grade Celsius la ora meciului cu costaricanii. La Pasadena vor fi 27-28 de grade la ora meciului. Portarul Justo Villar a fost omul partidei cu Costa Rica, dar azi Paraguay trebuie să riște mai mult, vrea să ia toate cele trei puncte.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Columbia: David Ospina; Santiago Arias, Cristian Zapata, Jeison Murillo, Farid Diaz; Daniel Torres, Sesbastián Pérez, Dayro Moreno, Edwin Cardona; Juan Cuadrado, Carlos Bacca.

Paraguay: Justo Villar; Bruno Valdez, Paulo da Silva, Gustavo Gómez, Miguel Samudio; Óscar Romero, Robert Piris, Celso Ortíz, Derlis González; Jorge Benítez, Darío Lezcano.

Ponturi fotbal Copa America Columbia vs Paraguay – Casa de pariuri sportive online 888Sport  se remarca prin cote foarte bune, varietatea ofertei de pariere, Club VIP pentru pariorii de top!

Meciul este desigur și ocazia pentru un duel de prima pagină în presa mondenă. Sexy-simbolurile celor două echipe ne oferă meciul Angélica Camacho vs Larissa Riquelme, adică Columbia vs Paraguay în varianta “duelo de mamacitas” :

Ponturi fotbal Copa America Columbia vs Paraguay

Sansa dubla 1 sau X si ambele marcheaza, cota 2.87  la agentia de pariuri online Betfair

Ambele marcheaza, cota 2.20 la casa de pariuri online SportingBet.

Derlis González marcator, cota 4.75 la casa de pariuri sportive online 888Sport.

Leave a Reply