Campionatul Braziliei – Palmeiras vs Gremio

Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs Gremio

Grêmio și Internacional, cele două echipe din Porto Alegre domină startul de sezon din Brasileirão 2016. Palmeiras vrea să profite de avantajul terenului propriu și să taie elanul celor de la Grêmio. Ultima confruntare directă dintre cele două echipe, pe 19 septembrie 2015, s-a încheiat cu victoria lui Palmeiras, scor 3 la 2. Meciul de azi are loc pe Estádio Municipal Paulo Machado de Carvalho din São Paulo, Pacaembu în varianta populară. Palmeiras nu poate folosi modernul și insipidul Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs GremioAllianz Parque din cauza concertului susținut de Eros Ramazzotti. O “Verdão” vrea să câștige după după înfrângerea din derby-ul cu São Paulo dar sarcina nu este ușoară. Grêmio de Porto Alegre este una dintre cele patru echipe care nu au pierdut în ediția actuală a Brasileirão și doresc să continue parcursul excelent. Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs Gremio, Campeonato Brasileiro Serie A, etapa cu numărul 5, 3 iunie 2016, meciul are loc la ora 3 dimineața, ora României.

Palmeiras a câștigat în penultima rundă, 2 la 0 acasă cu Fluminense, dar a pierdut în ultima etapă, în deplasare, 0 la cu 1 cu São Paulo. Echipa ocupă locul 9 în campionatul Brazilian – 8 la începutul etapei.

Palmeiras a avut un start ezitant în Campeonato Brasileiro Série A cu două victorii și două înfrângeri. În aceste prime patru jocuri, O “Verdão” marcat cel puțin un gol în trei dintre ele. Palmeiras a câștigat ambele partide jucate pe teren propriu. Dacă luăm în calcul atât jocurile din Brasileirão cât sic ele din Paulistão și Libertadores, se remarcă faptul că Palmeiras are o serie de 6 victorii la rând în fața propriilor suporteri cu 16 goluri marcate și niciunul primit!

Recuperarea moralului după înfrângerea din “clássico” cu São Paulo, este esențială pentru echipa condusă de antrenorul Cuca. Dacă va câștiga meciul de azi, „Verdão” ajunge la 9 puncte în clasament, cu doar unul mai puțin decât… Grémio.

Decarul Cleiton Xavier, mijlocașul defensiv Gabriel, fundașul Edu Dracena și atacantul Lucas Barrios sunt indisponibili din cauza accidentărilor. Este foarte importantă structura liniei de mijloc care trebuie să blocheze un Grêmio extrem de puternic.

 

Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs Gremio – Agentia de pariuri online Unibet te asteapta cu cea mai larga oferta de pariere.

 

Grêmio, lider în campionat la startul etapei nu au pierdut încă în campionat și nici nu au primit vreun gol în 4 meciuri. Echipa a avut un start foarte bun în Campeonato Brasileiro Série A, cu 3 victorii și un egal. În trei dintre aceste meciuri, Grêmio marcat cel puțin un gol.

Unul dintre “responsabilii” cu siguranța la capitolul defensive, portarul Marcelo Grohe, lipsește azi pentru că a fost chemat de către Dunga pentru a-l înlocui Ederson, accidentat, în lotul convocat la Copa America. Tot în aceeași situație se află și Miller Bolaños, care este și el în Statele Unite, în lotul Ecuadorului. Marcelo Oliveira, Henrique Almeida, Fred, Moisés – poate fi recuperat, Wesley, Wallace Oliveira și Pedro Rocha sunt toți accidentați, dar doar ultimii doi sunt titulari în defensivă respectiv în atac.

Grêmio dovedește că a făcut o alegere bună prin păstrarea antrenorului Roger Machado în ciuda poveștilor legat de lipsa sa de autoritate în vestiar. Este totuși un moment dificil cu jucători convocați la loturile naționale și cu mulți accidentați.

Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs Gremio – Agentia de pariuri online Betfair ofera cote excelente pe meciurile din Brazilia! Ai si un bonus excelent – 200 Euro la prima depunere!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Palmeiras: Fernando Prass; Tchê Tchê, Thiago Martins, Vitor Hugo, Egídio / Zé Roberto; Jean, Matheus Sales / Thiago Santos; Róger Guedes / Alecsandro, Moisés Lima, Dudu; Gabriel Jesus.

Grêmio: Bruno Grassi; Edílson, Pedro Geromel, Bressan, Marcelo Hermes; Walace, Maicon, Giuliano, Douglas, Everton; Luan.

Ponturi fotbal Brazilia Palmeiras vs Gremio

Meci nul X solist, cota 3.30 la agentia de pariuri online Betfair.

Egalitate si sub 3,5 goluri, cota 3.70 la agentia de pariuri online Betfair.

Scor corect in orice moment 1-1, cota 2.66 la casa de pariuri online SportingBet.

Ambele marcheaza, cota 1.95 la agentia de pariuri online Unibet.

Handicap Asiatic + 0,5 Gremio, cota 1.65 la agentia de pariuri online Unibet.

Leave a Reply