Basel vs Grasshoppers – Avancronica derby-ului Elvetiei

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Basel vs Grasshoppers

Miercuri incepand cu ora 21.30, Basel va primi pe St. Jakob-Park in ultima etapa a primei ligi elvetiene, vizita celor de la Grasshoppers Zurich, formatie obligata la un rezultat pozitiv pentru asi pastra locul de Europa League. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Basel vs Grasshoppers in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Basel vs GrasshoppersDe Basel nu avem mare lucru de spus in afara de faptul ca dupa acest meci va primi titlul de campioana a Elvetiei. Va fi al 16 – lea din istoria clubului care joaca pe arena unde in acest an Sevilla a castigat a 3 a Europa League consecutiv.

Problema victoriei in acest duel si-o va pune doar formatia oaspete, echipa care va fi nevoita sa castige pentru asi pastra locul de preliminarii Europa League, loc pe care de altfel in acest moment se afla. Pe locul 4 se afla Grasshoppers inaintea disputei de la Basel, insa o infrangere coroborata si cu un succes al Sion-ului la Luzern, formatie de altfel calificata la randu-i in preliminariile Europa League, ar face ca Grasshoppers sa piarda Europa chiar in ultima etapa.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Basel vs Grasshoppers

Grasshoppers ar putea pierde acest duel, insa Sion nu va trebui sa castige mai mult de un punct laPonturi pariuri fotbal Elvetia - Basel vs Grasshoppers Luzern. In aceste conditii Grasshoppers si-ar pastra locul de Europa League chiar si in cazul unei infrangeri pe St. Jakob-Park. Dar, ATENTIE, Grasshoppers poate trece chiar pe locul 3 la sfarsitul acestei etape, insa doar daca Luzern va pierde cu Sion si Grasshoppers va castiga la Basel la cel putin doua goluri diferenta.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Super League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Basel s-a impus de doua ori in cele 3 intalniri directe avute cu Grasshoppers in acest sezon ( 3-2 si 4-0 ), formatia oaspete bifand la randu-i un succes in fata deja campioanei din acest sezon ( 3-2 ). Foarte probabil sa avem si de aceasta data un duel in care se vor marca goluri multe, sa nu uitam ca Basel va primi titlul dupa acest meci si probabil va vrea sa incheie sezonul en- fanfare, in timp ce oaspetii sunt obligati sa castige fara a mai sta la mana celor de la Luzern sa invinga Sion-ul.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Basel vs Grasshoppers

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.40 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 1.64 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : Penalty in meci @ Cota 3.10 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply