Ponturile lui Tudor fotbal 28 septembrie

153

Trei meciuri am ales azi din tarile nordice, unul din a doua liga norvegiana, celelalte doua din prima liga suedeza.

In mod normal, la Bergen gazdele ar trebui sa se impuna lejer, avand in vedere forma celor doua echipe si obiectivele lor in clasament.  Se poate juca si victorie Betgen la handicap -1, o cota de 1.8 la Unibet sau gazdele marcheaza minim 2 goluri, dar cota este sub 1.5. Am ales sa joc 3+ la acest meci.

In Suedia, atat Djurgardens, cat si Helsinborgs au medii foarte bune de goluri acasa/deplasare. In plus, ultimele rezultate, forma de moment, cat si rezultatele directe dintre cele doua echipe conduc spre un pronostic de tippedte 2.5 goluri pe meci.

Biletul zilei de azi jucat la casa de pariuri sportive online Netbet

Incredere 7/10

Un meci interesant este si acela dintre Örebro si Kalmar. Gazdele sunt in mare forma, dupa victorii consecutive, care le dau sanse de salvare. Kalmar este inconstanta si alterneaza rezultatele. Ultimele intalniri directe au consemnat victorii ale gazdelor. Mizez pe forma superioara in acest moment pentru Örebro, care cred ca se pot impune si astazi. Cota 1.85 la Unibet. 

Daca doriti sa pariati pe numar de goluri, cred ca va fi un meci inchis, pronosticul meu fiind sub 2.5 goluri, cota 2.06 la casa de pariuri online Unibet, pe bilet am ales o varianta mai „safe”, sub 3.5

Acelasi pronostic pentru meciul „elfilor”, care pleaca cu prima sansa, evident, dar nu cred ca meciul se va constitui in festival de goluri. Atvidabergs, desi ultima in clasament, joaca inchis, nu primeste e obicei multe. Elfsborg nu „rupe gura targului” acasa, are 2 goluri/meci media, mi se pare o cota ok la sub 3.5 goluri

Bilet jucat la agentia de pariuri online Unibet

Incredere 7.5/10

   

  

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here