Pariurile zilei fotbal Tudor 26 iulie

Salutare, azi tururile preliminare din UCL, 9 meciuri interesante, intr-unul din ele joaca si o echipa romaneasca, Steaua, cotata cu sanse mici de casele de pariuri, pe terenul cehilor de la Sparta. 

Cu toate acestea, incerc un „Ambele Marcheaza”, la o cota de 2.1, oferita de casa de pariuri eFortuna (deschizi cont doar de pe acest link si ai Bonus 1000 RON, cel mai tare CashOut si cote excelente). Steaua a mers bine in amicale, Sparta destul de slab. Nu avem alte meciuri recente la care sa ne raportam. Steaua merge fara Chipciu si Hamroun, dar cu o oarecare experienta internationala, care ii poate ajuta sa plece chiar cu puncte deseara.

Un sistem 3/3 si 2/3 jucat la casa mea de pariuri preferata, Netbet (cont nou doar de pe acest link si ai Bonus 1500 RON, cea mai tare oferta la pariuri Live si CashOut). Plzen a primit gol in mai toate meciurile din vars asta, iar Qarabaq sunt imprevizibili. Ajax e favorita, dar o comite cand ti-e lunea mai draga, iar apararea nu e chiar punctul lor forte. Mi se pare mai greu la Ludogorets, echipa foarte solida acasa, care primeste greu gol. Puteti scoate de pe bilet ce nu va inspira).


NU UITA! Doar azi ai super oferta de la Netbet: pariezi pe victoria Stelei pana la 200 RON si daca stelistii pierd, iti ramburseaza suma integral! Deci, fie faci vreo 1300 RON, fie banii inapoi daca Steaua pierde! Asa ca, desi nu am neaparat mare incredere, un pariu fara risc nu strica niciodata 🙂 intra in contul tau de la Netbet, la sectiunea „Promotii”, cauta promotia „200 RON Cashback” si apasa butonul de Inscriere pentru a accesa promotia!


In fine, doi solisti cu sanse bune de reusita, Borisov si Sahtior pleca cu prima sansa deseara, impotriva unor echipe mai slab cotate. Este un bilet cu care cred ca ne putem dubla banii destul de usor, jucat la Betano (deschide cont de pe acest link si ai Bonus 100%, cea mai buna aplicatie de mobil si Cash Out excelent).

Leave a Reply