Spania Liga Adelante – meciurile zilei de 24 mai

Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 mai

Avem meciuri tari în Liga Adelante cu o luptă strânsă atât în zona locurilor 1-6 cât și pentru evitarea retrogradării. Azi sunt programate partide cu impact asupra zonei de playoff, dar și cu un duel important pentru Mallorca care trage spre Segunda División B. Elche, Girona și Alcorcón speră să ia puncte care să le ajute să urce în clasamentul final pe locurile 3-6 care duc în playoff-ul pentru promovare. Să trecem acum la treabă: Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 mai, Valladolid vs Girona, Mallorca vs Elche și Alcorcón vs Tenerife.

VALLADOLID VS GIRONA

Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 maiEste o partida fără favorite, ambele echipe fiind capabile să se neutralizeze în etapa de azi. Valladolid vine la acest joc după ce a pierdut cu 3 la 1 în Tenerife și are 49 de puncte în clasament. Echipa ocupă locul 15 și a câștigat doar 4 puncte din ultimele 15 puse în joc. Los Blanquivioletas nu sunt foarte motivați pe acest final de sezon neavând obiectiv în ultimele etape.

Valladolid nu a avut rezultate teribile pe teren propriu cu 7 victorii, 7 remize și 5 înfrângeri, cu 25 de goluri maracte și 17 primite. Ultimele meciuri pe Estadio Municipal José Zorrilla au însemnat o victorie, 1-0 cu Albacete, după 3 jocuri fără victorie (1-1 cu Almeria, 1-2 cu Zaragoza și 1-1 cu Lugo). De notat este și victoria cu 3-0 împotriva celor de la Llagostera.

Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 maiGirona vine după o victorie importantă cu Mallorca, 1-0 pe teren propriu. Sunt 3 puncte importante în lupta pentru un loc în playoff. Catalanii au 59 de puncte în clasament, la egalitate cu Oviedo și cu unul mai mult decât urmăritorii Alcorcón, Osasuna și Cordoba. Echipa a obținut 10 puncte din ultimele 15 puse în joc.

Girona este a doua echipa că randament în deplasare unde a câștigat 7 meciuri, a remizat de 6 ori și a pierdut 6, cu 19 goluri marcate și 14 primite. Albirrojos au remizat, 1-1 împotriva lui Elche la ultima deplasare. De notat sunt rezultatele bune obținute la Zaragoza și Albacete, două victorii cu 3 la 0.

Meci nul, X solist, cota 3.15 la casa de pariuri online 888sport. 

Total goluri sub 2,5 cota 1.61 la casa de pariuri online SportingBet.

 

Pariaza fara risc pe meciurile din Liga Adelante! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

 

MALLORCA VS ELCHE

Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 maiMallorca luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar Elche este în zona locurilor de playoff.

Mallorca vine după ce a pierdut în deplasare, 1-0 în Girona și are 43 de puncte în clasament, insuficiente pentru a o mentinein Liga Adelante. Echipa este pe locul 17 la egaliate de puncte cu Almeria și Ponferradina care se află pe primul loc retrogradabil.

Este o lupta foarte dura în care Mallorca încearcă să profite de avantajul terenului propriu. Pe Iberostar Estadio bilanțul este de 8 victorii, 8 remize și 3 eșecuri, cu 19 goluri marcate și 11 primite. Ultimele rezultate pe teren propriu sunt o victorie, 1-0 cu Tenerife și două remize, 1-1 și 0-0 împotriva Osasunei și a lui Alaves.

Elche a clacat în ultima etapă la Cordoba, 3 la 1 și este la al doilea meci la rând în deplasare. Practic speranțele pentru playoff se pot pierde în aceste etape. Elche are 56 de puncte și a pierdut teren pe fondul remizelor obținute în ultimeel doua luni. Înainte de eșecul de la Cordoba, Elche era neînvinsă de 11 etape în care a strâns însă 8 rezultate de egalitate.

Meci nul, X solist, cota 3.30 la casa de pariuri online 888sport.

Scor correct în orice moment 1 la 0, cota 1.70 la casa de pariuri online SportingBet.

Sergio León marcator, cota 3.70 la casa de pariuri online 888sport.

 

 

ALCORCÓN VS TENERIFE

Ponturi fotbal Spania Liga Adelante 24 maiAlcorcón vine după ce a învins pe Albacete cu 2-0 în deplasare și a obținut 3 puncte importante în lupta pentru un loc în playoff. Echipa miliardarului belgian Roland Duchatelet speră să prindă un loc în La Liga și cu 59 de puncte se află pe poziția a opta.

Răzvan Ochirosii și coechipierii săi au un bilanț bun pe teren propriu cu 10 victorii, 6 remize și 3 înfrângeri. Alcorcón are 23 de goluri marcate și 10 primite pe Estadio Santo Domingo. Echipa din suburbiile Madridului vine după doau înfrângeri acasă în meciuri dificile, 0-1 cu Osasuna și 0-1 cu Alaves. Ultima victorie acasă a fost un 2-0 împotriva liderului Leganes.

Tenerife se află pe locul 12 la 4 puncte de adversarul de azi și vine după ce a învins pe Valladolid cu 3-1. Echipa a câștigat după o serie cu 2 remize și 2 înfrângeri. În deplasare Tenerife are un bilanț cu 5 victorii, 6 egaluri și 8 eșecuri cu 18 goluri maracte și 26 primite.

Ultimele meciuri pe teren străin au fost două înfrângeri cu Girona și Mallorca, precedate de 3 remize cu Osasuna, Alaves și Cordoba. Ultima victorie în deplasare a fost un 1 la 0 împotriva liderului Leganes pe 13 martie.

Victorie Alcorcón, 1 solist, cota 1.91 la casa de pariuri online 888sport. 

Scor corect în orice moment 2 la 0, cota 3.40 la casa de pariuri online SportingBet.

David Rodríguez marcator, cota 2.55 la casa de pariuri online 888sport.

Leave a Reply