Rayo Vallecano vs Levante – in asteptarea unui miracol

Ponturi fotbal Spania Rayo Vallecano vs Levante

Paco Jémez și Rayo Vallecano pleacă ca favoriți în ultima partida a sezonului contra deja retrogradatei Levante. Echipa Madrid încearcă să realizeze esențialul azi,adică o victorie și așteaptă ca Getafe și Gijón să clacheze în meciurile lor. Este o situație tristă pentru echipa lui Ponturi fotbal Spania Rayo Vallecano vs LevanteRazavan Raț, Rayo lăsând o impresie bună, mai ales în plan ofensiv. Ambele echipe au oferit însă diferențe semnificative între rezultatele obținute pe teren propriu și cele din deplasare, iar acest lucru le poate trimite pe ambele în Liga Adelante. Să trecem acum la treabă: Ponturi fotbal Spania Rayo Vallecano vs Levante, La Liga, etapa cu numărul 38, 15 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Rayo Vallecano vine după o serie teribilă de 3 eșecuri la rând și a ajuns pe locul 19 în La Liga. Los Vallecanos trebuie neapărat să câștige azi pentru a evita retrogradarea – au nevoie și de un context favorabil. Madrilenii se află la un punct distanță de Getafe, ocupanta locului 17.

După ce a pierdut cu 2-1 contra lui Real Sociedad, Rayo s-a trezit că salvarea ține practic de un miracol. Băieții lui Paco Jémez au clacat la momentul nepotrivit și au ajuns într-o poziție deloc de invidiat. Los Vallecanos trebuie să câștige contra unui adversar deja retrogradat și așteaptă ajutor de la Villarreal și Betis, care nu au vreun obiectiv în meciurile cu Sporting și Getafe.

În ultimele 10 partide de pe teren propriu, Rayo Vallecano a înregistrat 4 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri, câștigând 15 puncte din 30 posibile. În 12 din totalul de 18 meciuri jucate pe El Campo de Fútbol de Vallecas au fost marcate peste 2,5 goluri.

Paco Jémez nu poate conta azi pe portarii Toño și Cobeño, pe fundașul Ze Castro și pe mijlocașii Baena, Piți și Patrick Ebert, toți accidentați. Rayo va juca cât se poate de ofensiv azi cu o schemă 4-2-3-1 cu Javi Guerra om de baza în atac.

Levante este ocupanta ultimului loc în La Liga și este deja în Liga Adelante la ora meciului. Giuseppe Rossi & Co au încheiat totuși sezonul cu o victorie împotriva lui Atletico Madrid, 1 la 0 în etapa trecută.

Levante nu a câștigat în ultimele 12 partide din deplasare – rezultatul întâlnit cel mai des la pauză în partidele jucate de los Granotas este 0-0. O victorie, 3 remize și 14 înfrângeri, cu 13 goluri marcate și 41 încasate este bilanțul pe teren străin al echipei conduse de Juan Francisco Ferrer alias “Rubi”.

Levante nu poate conta pe Mauricio Cuero și Feddal, accidentați, iar Lucas Orbán și Camarasa sunt incerți. Deyverson și Casadesús sunt prezenți și alături de Giuseppe Rossi promit un duel extrem de interesant între liniile de atac.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Rayo: Juan Carlos; Quini, Crespo, Diego Llorente, Tito, Jozabed Sánchez, Roberto Trashorras, Pablo Hernández, Bebé, Miku, Javi Guerra.

Levante: Mariño; Iván López, David Navarro, Medjani, Toño García, Jefferson Lerma, Verza, Joan Verdú, Morales, Rossi, Victor Casadesús.

Ponturi fotbal Spania Rayo Vallecano vs Levante

Victorie Rayo, 1 solist, cota 1.33 la casa de pariuri sportive online 888sport. 

Total goluri, peste 3,5 cota 2.20 la casa de pariuri sportive online 888sport. 

Javi Guerra marcator, cota 1.75 la casa de pariuri sportive online 888sport. 

Ambele marcheaza, cota 1.70 la casa de pariuri online Betfair care va ofera bonus 200 EUR, 100% din depunere!

Ambele marcheaza in prima repriza, cota 3.75 la casa de pariuri online Betfair.

Leave a Reply