Osasuna vs Girona – Mansa intai a finalei pentru promovarea in La Liga

Ponturi fotbal Segunda Division – Osasuna vs Girona

Miercuri incepand cu ora 20.00, Osasuna va primi pe Estadio El Sadar din Pamplona, in cadrul primei manse a finalei pentru promovare in Primera Division, vizita celor de la Girona. Intalnirea de la Pamplona va fi condusa la centru de José Munuera, ajutat la cele doua margini de catre Sergio Chinchilla si Antonio Calero. Ponturi fotbal Segunda Division – Osasuna vs Girona in acest material.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi fotbal Segunda Division - Osasuna vs GironaPe locul 6 a terminat Osasuna sezonul regulat in Segunda Division, ultimul care a prins play-off-ul pentru promovare, cu 64 de puncte, aceleasi ca si prima echipa aflata in afara locurilor de play-off, Alcorcon, insa cu golaveraj mai bun, +7 a avut Osasuna fata de +4 cat a avut Alcorcon.

Sortii au harazit ca Osasuna sa intalneasca in semifinalele play-off-ului pe Gimnastic de Tarragona, formatie care s-a batut pana in ultima etapa cu Leganes ( formatie promovata direct in Primera Division ) pentru cel de-al doilea loc direct promovabil in La Liga. Fara doar si poate ca Osasuna pleca cu sansa a doua, insa dupa 3-1 pe teren propriu in mansa intai, Osasuna avea calificarea in finala play-off-ului in proportie de aproape 100% asigurata. La retur Gimnastic s-a zbatut sa intoarca scorul primei manse, a inscris doua goluri care-i erau suficiente pentru calificare, insa a avut ghinionul ca Osasuna sa inscrie 3 ( 2-3 pentru Osasuna a fost scorul mansei retur ) asa ca iat-o pe Osasuna la doar 180 de minute de promovarea mult dorita.

Ponturi fotbal Segunda Division - Osasuna vs Girona

Ponturi fotbal Segunda Division – Osasuna vs Girona

De partea cealalta, Girona a terminat pe locul 4 sezonul regulat cu 66 de puncte, la doar doua puncte inPonturi fotbal Segunda Division - Osasuna vs Girona fata celor de la Alcorcon, dar in acest fel au prins play-off-ul. In semifinale Girona avea sa intalneasca Cordoba lui Florin Andone, la prima vedere o formatie mult mai puternica, asta chiar daca oaspetii de pe Estadio El Sadar au terminat in fata Cordobei sezonul regulat.

Ce prevedeau multi s-a si intamplat, Girona pierzand mansa tur de la Cordoba cu 2-1, insa la retur oaspetii de miercuri seara s-au impus in cele 90 de minute regulamentare tot cu 2-1 si au trimis in acest fel meciul in prelungiri, acolo unde aveau sa se impuna dupa un gol marcat in minutul 117.

Ia o mica pauza de la fotbal si joaca la cel mai tare slot de cazino: Footbal: Champions Cup!

Netbet cazino Champions Cup

In acest sezon in cele doua meciuri jucate de cele doua s-a marcat decat un singur gol, Girona castigand in tur la Osasuna cu 1-0 pentru ca in returul de la Girona scorul a fost egal 0-0. Insa aceste rezultate vin in completarea altor doua egaluri de 0-0 intre cele doua, o singura disputa din totalul celor 5 intalniri directe incheindu-se cu mai mult de un gol marcat ( Girona vs Osasuna 3-0 in returul sezonului 2014/2015 ).

Nu cred ca ar trebui ca acest duel sa fie unul bogat in goluri, cu toate ca Osasuna cu siguranta va dori sa incheie socotelile calificarii inca din mansa tur insa Girona are ca varianta si mansa retur, asa ca un rezultat de egalitate scos la Osasuna sau un meci in care sa nu primeasca gol ar fi de aur pentru oaspeti.

Ponturi fotbal Segunda Division – Osasuna vs Girona

  • Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-0 @ Cota 1.95 – la agentia de pariuri online Sportingbet – BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Inscrie-te gratuit in grupurile Super BetfairSuper Sportingbet si Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

Leave a Reply