Trasferurile verii in Primera Division

Ponturi fotbal Primera Division – Transferurile verii

Ne aflam in plin campionat european, insa asta nu inseamna ca echipele din Europa someaza in ceea ce privesc transferurile. Ba din contra, fiecare formatie incearca sa aduca cei mai buni fotbalisti pentru a ataca in sezonul 2016/2017 obiectivele impuse. In acest material va vom prezenta – Ponturi fotbal Primera Division – Transferurile verii.

Pana incepe noul sezon in Primera Division, da o tura si prin cazinoul online Netbet, unde te asteapta cel mai tare slot cu premii de milioane: Football Champions Cup

Ponturi fotbal Primera Division - Transferurile verii

Granzii Real Madrid si Barcelona inca nu au dat drumul campaniei furibunde de transferuri, pesemne ca inca asteapta finele Campionatului European pentru a pune mana pe cei mai buni jucatori aflati in Franta. In schimb s-au miscat deocamdata destul de bine, Atletico Madrid, Sevilla, Villareal sau Betis Sevilla, echipe care au inregimentat deja cate cel putin un fotbalist.

Ponturi fotbal Primera Division - Transferurile veriiDe exemplu finalista UEFA Champions League din sezonul recent incheiat, Atletico Madrid deja a obtinut semnaturile lui Nicolas Gaitan si Diego Jota, jucatori veniti pentru 15.5 milioane de euro respectiv 7 milioane de euro de la Benfica Lisabona si Pacos Ferreira.

Sevilla a mutat decisic cu Pablo Sarabia de la Getafe si Hiroshi Kiotake de la Hannover, jucatori pe care a platit in total 7.5 milioane de euro, doar japonezul costandu-i pe andaluzi 6.5 milioane de euro.

Si „submarinul galben” Villarreal s-a intarit pana in acest moment cu doi jucatori. Denis Cherysev a fost adus de la Real Madrid pentru 8 milioane de euro, in timp ce Akram Afif a venit de la Al Sadd sub forma de imprumut.

Ponturi fotbal Primera Division - Transferurile verii

Betis Sevilla a transferat cel mai mult pana in acest moment, numai putin de 3 jucatori ajungand la clubul andaluz in aceasta perioada de la finele sezonului trecut. Jonas Martin a venit de la Montpellier pentru 2.5 milioane de euro, Riza Durmisi de la Bronby pentru 2.3 milioane de euro, in timp ce mijlocasul Matias Nahuel a venit sub forma de imprumut de la Villarreal.

Malaga a adus si ea la randu-i 3 jucatori. Michael Santos a fost adus sa intareasca atacul Malagai de la River Montevideo pentru 4 milioane de euro, in timp ce Jony si Mikel Villanueva au fost adusi liber de contract ( cazul primului ) sau imprumut de la Sportin Gijon si Deportico Lara ( Venezuela ).

Ponturi fotbal Primera Division – Transferurile verii

Ponturi fotbal Primera Division - Transferurile verii

Inscrie-te gratuit in grupurile Super BetfairSuper Sportingbet si Super NetBet si ai premii de mii de RON garantate zilnic pentru tine pe toata perioada EURO 2016!

Leave a Reply