Mirandes vs Cordoba – Oaspetii cu gandul doar la play-off

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Mirandes vs Cordoba

Miercuri incepand cu ora 21.30, Mirandes va primi pe Estadio Municipal de Anduva in cadrul rundei cu numarul 40 din Segunda Division, formatia internationalului roman Florin Andone, Cordoba. Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Mirandes vs Cordoba in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division - Mirandes vs Cordoba Gazdele de la Mirandes sunt mai mult decat multumite cu pozitia actuala din clasament, cele 52 de puncte acumulate asigurandu-le in mare masura salvarea de la retrogradare, atata timp cat pana la primul loc direct retrogradabil in Liga a 3 a sunt numai putin de 8 puncte cand mai sunt 3 etape pana la finalul sezonului.

Mai mult ca sigur Mirandes nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate in conditiile in care acesta nu ar fi primul, ba din contra, cele 13 rezultate de egalitate bifate pana acum ( 7 pe teren propriu ) plaseaza gazdele intre echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate bifate in aceasta stagiune, insa pentru Cordoba singura varianta este victoria.

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division - Mirandes vs Cordoba

Intr-adevar formatia lui Florin Andone are nevoie mai mult ca oricand de victorie, nu de alta dar cele 58Ponturi pariuri fotbal Segunda Division - Mirandes vs Cordoba de puncte pe care le are, inca ii dau sanse la o clasare in play-off-ul pentru promovare, asta chiar daca in acest moment Cordoba este pe locul 9 in Segunda Division.

Doar un singur punct o desparte in acest moment pe Cordoba de ultimul loc de play-off, asa ca un succes pe Estadio Municipal de Anduva coroborat si cu rezultate negative ale celor de la Alcorcon, Oviedo, Girona, Zaragoza sau chiar Osasuna, poate duce formatia lui Andone pana pe locul al 4 lea in Segunda Division cu doar 2 etape inainte de finalul sezonului. Bine, un eventual succes la Mirandes va trebui legat neaparat in urmatoarele doua etape de victorii cu Mallorca si Almeria, altfel Cordoba va risca sa piarda locul de play-off pentru promovarea in Primera Division.

Profita de livet-tv pentru Segunda Division, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

In tur Mirandes s-a impus la Cordoba cu 2-1, insa miercuri ar trebui sa ne asteptam ca formatia lui Andone sa razbune infrangerea din tur, mai ales ca orice rezultat in afara victoriei coroborat si cu succese ale echipelor din fata sa, va face ca in proportie de aproape 100% Cordoba sa fie scoasa din cartile pentru play-off.

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Mirandes vs Cordoba

  • Cordoba – Handicap asiatic 0 ( in caz de egalitate miza va fi returnata ) @ Cota 1.57 – la Unibet – BONUS DE BUN VENIT 150 RON – Deschide aici un cont la Unibet si revendica BONUSUL
  • DE INCERCAT : Cordoba castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.40 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply