Gimnastic vs Osasuna – Analizam lupta pentru promovare

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Gimnastic vs Osasuna

Miercuri incepand cu ora 21.30, Gimnastic va primi pe Nou Estadi de Tarragona in derby-ul rundei cu numarul 40 din Segunda Division, vizita vecinei de clasament Osasuna. Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Gimnastic vs Osasuna in articolul de mai jos.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division - Gimnastic vs OsasunaPremergator intalnirii de la Tarragona, Gimnastic ocupa pozitia a 3 a in esalonul secund spaniol, cele 64 de puncte acumulate pana in acest moment tin formatia gazda la doar 4 puncte in spatele liderului Alaves si la un singur punct in spatele celor de la Leganes, formatii aflate pe pozitii direct promovabile in Primera Division.

Un succes in aceasta seara contra Osasunei coroborat si cu infrangeri ale celor de la Alaves si Leganes cu Ath. Bilbao B si Real Oviedo, ar face ca cel putin pana runda viitoare Gimnastic sa urce pe locul 2 ( loc direct promovabil ) la doar un singur punct in spatele liderului Alaves. Bine, e foarte greu de crezut ca Alaves se va incurca la Bilbao de o formatie retrogradata matematic in Liga a 3 a spaniola, insa Leganes o poate face deoarece Real Oviedo inca are sanse de a prinde play-off-ul pentru promovarea in Primera Division.

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division - Gimnastic vs Osasuna

De partea cealalta, Osasuna este pe 4 in Segunda Division, cele 61 de puncte acumulate inca tin formatiaPonturi pariuri fotbal Segunda Division - Gimnastic vs Osasuna oaspete in carti pentru o promovare directa dar si pentru o iesire nedorita de pe locurile de play-off pe care se afla acum. Un sucecs la Tarragona coroborat si cu o infrangere a celor de la Leganes, ar face ca oaspetii sa vina cu o etapa inainte de finalul actualului sezon la doar un singur punct de locurile de promovare directa in Primera Division. Insa, o infrangere miercuri seara coroborata si cu succese ale celor de la Zaragoza, Girona si Oviedo ar face ca Osasuna sa paraseasca locurile de play-off cu doar o etapa inainte de finalul actualei stagiuni.

Atat Gimnastic cat si Osasuna sunt doua dintre formatiile din Segunda Division care au excelat in acest sezon la capitolul meciuri terminate la egalitate, numai putin de 16 asemenea partide are bifate Gimnastic, Osasuna 13, ba mai mult, in turul actualei stagiuni cele doua au terminat cum altfel, decat la egalitate scor 1-1.

Profita de livet-tv pentru Segunda Division, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Miza este una imensa, Gimnastic va juca cu promovarea sau aproape promovarea pe masa, asa ca ar trebui sa ne asteptam la o mai mare indarjire din partea gazdelor, insa cum Osasuna va veni hotarata sa nu piarda, ba din contra sa de-a lovitura, ar trebui sa ne asteptam ca oaspetii sa stie sa rupa elanul oaspetilor cel putin pana in minutul 30, atunci cand putem avea parte de un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri fotbal Segunda Division – Gimnastic vs Osasuna

  • 1X2 Pana in min. 30 : X @ Cota 1.62 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 
  • DE INCERCAT : Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.95 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !! 

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply