Liga Campionilor Feminin – Wolfsburg vs Lyon

Ponturi Liga Campionilor fete Wolfsburg vs Lyon

VFL Wolfsburg și Olympique Lyonnais, câștigătoare de câte două ori în competiția continentală vor să își adjudece al treilea trofeu. Sunt două echipe de top, cu un nivel similar de joc și care au avut un parcurs excelent până în faza finală. Lyon are de luat o revanșă pentru finala pierdută în 2013 în fața fetelor de la Wolfsburg. Meciul are loc în Italia, la Reggio Emilia pe Mapei Stadium-Città del Tricolore, arena folosită și de echipele AC Reggiana și Sassuolo. Finala UEFA Women’s Champions League are loc cu două zile înainte de finala băieților care se dispută la Milano. Ponturi Liga Campionilor fete Wolfsburg vs Lyon, finala, 26 mai 2016, avancronică și pronosticuri.

Lyon, câștigătoare a competiției în 2011 și 2012, va încerca să devină din nou campioană contra celor de la Wolfsburg, care au câștigat trofeul în 2013 și 2014.

Ponturi Liga Campionilor fete Wolfsburg vs LyonAici sunt cotele oferite de casa de pariuri sportive online 888Sport pentru acest meci:

  • Pentru victoria lui Wolfsburg se oferă o cota de 4.00.
  • Pentru o remiză între cele două echipe se oferă o cota de 3.50.
  • Pentru victoria fetelor de la Lyon se oferă o cota de 1.85.

VFL Wolfsburg a avut un parcurs destul de liniștit până în finală. În faza sferturilor echipa din Germania a trecut de Brescia, 6-0 scor total în cele două manșe. Semifinala se anunța mai dificilă în fața lui Frauen-Fußball-Club Frankfurt, deținătoarea trofeului și cea mai titrată echipă din competiție cu 4 trofee câștigate. Jucătoarele de la Wolfsburg au reușit să se impună cu 4 la 1 scor general. În campionatul Germaniei, fetele lui Ralf Kellermann au terminat pe locul 2 în urma lui Bayern Munchen.

Olympique Lyonnais a avut un parcurs excelent în Liga Campionilor. În sferturi au trecut lejer de Slavia Praga, 9 la 1 scor general, după un 0 la 0 în Cehia. Fetele conduse de Gérard Prêcheur au spulberat-o pe PSG în semifinale, victorii cu 1 la 0 și 7 la 0! În competiția internă Lyon a câștigat al zecelea tiltu de campioană.

VFL Wolfsburg nu poate conta pe mijlocașul Caroline Grahham Hansen, norvegianca fiind accidentată.

Olympique Lyonnais nu poate conta pe mijlocașii Aurélie Kaci, ruptură a ligamentelor încrucișate și Claire Lavogez .

Lyon pregătește un nou festival ofensiv cu o linie de atac formată din Lotta Schelin, Eugénie Le Sommer și Ada Hegerberg. Suedeza Schelin, cea mai bună marcatoare din istoria clubului și decarul Louisa Necib, o jucătoare fabuoloasa supranumită “Ziza” datorită stilului de joc gen Zidane, vor părăsi echipa la sfârșitul sezonului. De notat că Ada Hegerberg, 12 goluri înscrise, are nevoie de doar două reușite pentru a egala recordul competiției.

Suntem extrem de motivate! Sunt deja trei ani de când nu am mai ajuns în finală. Toată frustrarea acumulată se va descărca în acest meci “ a declarat Eugénie Le Sommer pentru lyonmag.com.

Ponturi Liga Campionilor fete Wolfsburg vs Lyon

Victorie Lyon, 2 solist, cota 1.85 la casa de pariuri sportive online 888Sport.

Total goluri, peste 2,5, cota 1.69 la agentia de pariuri online Winmasters.

Total goluri Lyon peste 1,5 cota 1.74 la agentia de pariuri online Winmasters.

Leave a Reply