CS „U” Craiova vs CSMS Iasi – Duel de la distanta pentru Europa League

Ponturi fotbal Romania – 4 echipe joaca pentru Europa League

Duminica incepand cu ora 17.00 se va juca in Liga I ultima etapa din play-out-ul acestui sezon si numai putin de 4 echipe lupta pentru un loc in preliminariile Europa League. Intalnirile de la Craiova, Timisoara, Chiajna si Botosani le-am analizat si noi si va oferim detaliile in articolul de mai jos. Ponturi fotbal Romania – 4 echipe joaca pentru Europa League.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

CS „U” Craiova vs Petrolul Ploiesti – ora 17.00 ( 1.15 – 8.00 – 15.00 )

Ponturi fotbal Romania - 4 echipe joaca pentru Europa LeagueLucrurile sunt cat se poate de simple in intalnirea de luni dupa amiaza de pe Arena Extensiv din Craiova. Formatia gazda va primi in ultima etapa a play-out-ului Ligii I vizita unei formatii a Petrolului din Ploiesti retrogradata matematic in esalonul secund din Romania.

Oltenii inca mai pastreaza sanse pentru un loc in preliminariile Europa League, insa numai in cazul in care vor castiga disputa cu „lupii galbeni” iar CSMS Iasi, singura contracandidata a oltenilor pentru acest loc in preliminarii Europa League nu va castiga mai multe de un punct la Timisoara cu ACS din localitate, o alta formatie retrogradata matematic in Liga a II a.

Nici nu cred ca se va pune problema invingatoarei de pe Extensiv, drept dovada ca valoarea cotei acordata pentru un succes al gazdelor a scazut dramatic in ultimele zile de la 1.50 – 1.45 cat era cotata initial victoria Craiovei pana la 1.15 in ziua de sambata, tendinta fiind in continuare de scadere a cotei pe victoria celor de la CS „U” Craiova.

Ponturi fotbal Romania – 4 echipe joaca pentru Europa League

  • Total goluri CS „U” Craiova ( Repriza I ) – peste 0.5 goluri @ Cota 1.55 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : CS „U” Craiova castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.00 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Profita de livet-tv pentru Liga I, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

ACS Poli. Timisoara – CSMS Iasi – ora 17.00 ( 8.00 – 5.45 – 1.23 )

La fel de simple sunt lucrurile si aici, CSMS Iasi avand la fel nevoie de victorie in partida cu Poli.Ponturi fotbal Romania - 4 echipe joaca pentru Europa League Timisoara, formatie deja retrogradata, pentru a merge in preliminariile Europa League. Ca si in cazul oltenilor de la CS „U” Craiova, si CSMS Iasi va trebui sa ia toate cele 3 puncte de pe arena Dan Paltinisanu pentru a prinde locul de Europa League, insa pentru acest lucru oltenii nu vor trebui sa ia mai mult de un punct din intalnirea cu „lupii galbeni”.

Nu cred ca CSMS Iasi se poate incurca la Timisoara de o formatie aflata parca in vacanta odata cu startul play-out-ului, formatie care foarte probabil se va desfiinta dupa acest sezon daca stam sa analizam problemele grave existente la clubul de pe Bega, probleme atat de ordin financiar cat si de ordin administrativ. Stim foarte bine cu totii ca dupa infrangerea de acum doua runde cu Botosani, antrenorul Petre Grigoras a fost demis pe facebook de catre primarul Timisoarei, d-l Robu.

Ponturi fotbal Romania – 4 echipe joaca pentru Europa League

  • Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.54 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!
  • DE INCERCAT : 1X2 Pana in minutul 30 : 2 @ Cota 2.50 – la NetBet – Ai si cel mai mare bonus la pariuri online din Romania – 1500 RON !!

Ponturi fotbal Romania - 4 echipe joaca pentru Europa LeagueInsa atentie prieteni, nu numai CSMS Iasi si CS „U” Craiova pot prinde biletele pentru preliminariile Europa League, ci si Concordia Chiajna si Botosani. Daca atat CSMS cat si Craiova vor pierde duelurile cu Petrolul si Timisoara, ceea ce este foarte greu de crezut totusi, si Botosani va invinge acasa pe CFR Cluj, echipa care poate termina la randu-i pe primul loc in play-out, insa nu are drept de joc in Europa, atunci botosanenii vor merge in preliminariile Europa League pentru al doilea sezon consecutiv.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

La fel se poate intampla si cu Concordia Chiajna. Daca formatia de langa Bucuresti va castiga meciul cu Voluntari, echipa calificata deja in barajul pentru mentinera in Liga I iar CS „U” Craiova, CSMS Iasi si Botosani vor pierde toate in aceasta ultima etapa, sau primele doua vor pierde cu Petrolul si Timisoara si botosanenii nu vor lua mai mult de un punct din disputa cu CFR Cluj, atunci formatia antrenata de Falub va merge pentru prima data in istoria clubului in preliminariile unei cupe europene.

Ponturi fotbal Romania - 4 echipe joaca pentru Europa League

Ponturi fotbal Romania – 4 echipe joaca pentru Europa League

 

Leave a Reply