Pro Vercelli vs Cagliari – Remiza salvatoare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pro Vercelli vs Cagliari

Vineri incepand cu ora 21.30, Pro Vercelli va primi pe Stadio Silvio Piola in cadrul ultimei etape a sezonului din Serie B, vizita liderului la zi din esalonul secund italian, Cagliari. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pro Vercelli vs Cagliari in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pro Vercelli vs CagliariPremergator intalnirii de vineri seara, Pro Vercelli este pe locul 15 in Serie B, insa cele 46 de puncte obtinute pana in acest moment inca fac formatia gazda sa tremure pentru o eventuala retrogradare. Sau nu retrogradare, pentru un eventual baraj pentru mentineera in Serie B mai bine spus.

Echipa probabila Pro Vercelli (4-3-1-2) : Pigliacelli – Germano, Legati, Coly, Mammarella – Scavone, Budel, Ardizzone – Castiglia – Marchi, Mustacchio.

Echipa probabila Cagliari (4-3-1-2) : Storari – Pisacane, Salamon, Capuano, Murru – Fossati, Di Gennaro, Deiola – Joao Pedro – Farias, Giannetti.

In acest moment Pro Vercelli este la numai 3 puncte in fata celor de la Lanciano, prima formatie aflata pe loc de baraj, o eventuala infrangere cu Caglairi coroborata si cu succese ale celor de la Ascoli, Latina si Lanciano, formatii aflate sub Pro Vercelli in clasament, ar face ca gazdele sa ajunga pe loc de baraj pentru mentinerea in Serie B. Insa, un rezultat de egalitate in compania liderului nu ar face altceva decat sa o salveze matematic pe Pro Vercelli de la retrogradarea in Serie C.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pro Vercelli vs Cagliari

Dar cu acest rezultat de egalitate va trebui sa fie de acord si Cagliari, echipa care va vrea cu siguranta saPonturi pariuri fotbal Serie B - Pro Vercelli vs Cagliari obtina o promovare in Serie A en-fanfare de pe primul loc al esalonului doi italian. In acest moment Cagliari are 80 de puncte, cu unul mai mult fata de Crotone, un rezultat de egalitate sau o infrangere la Pro Vercelli coroborat si cu un succes al celor de la Crotone impotriva celor de la Entella, ar face ca oaspetii intalnirii de pe Stadio Silvio Piola sa piarda pozitia intai in fata principalei contracandidate la locul intai in Serie B.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Pro Vercelli este o specialista a rezultatelor de egalitate, 13 in acest sezon, 6 dintre ele doar pe propriul teren, insa in ultimele 4 runde jucate de Pro Vercelli acasa, a terminat de fiecare data la egalitate cu acelasi scor 1-1. Acest rezultat nu cred ca ar trebui scos din calcul nici in partida de vineri seara, in conditiile in care daca Crotone va fi condusa de Entella, Cagliari poate termina fara probleme la egalitate la Pro Vercelli, orice rezultat in afara victoriei celor de la Crotone, fiind benefic pentru oaspeti.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pro Vercelli vs Cagliari

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.57 – la Unibet – Deschide aici un cont la Unibet si ai 150 RON BONUS DE INREGISTRARE
  • DE INCERCAT : Egal la pauza @ Cota 1.92 – la Unibet – Deschide aici un cont la Unibet si ai 150 RON BONUS DE INREGISTRARE

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply