Trapani vs Spezia – Gazdele la un pas de finala pentru promovare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Trapani vs Spezia

Marti incepand cu ora 21.30, Trapani va primi pe Stadio Polisportivo Provinciale in returul semifinalelor pentru promovarea in Serie A, vizita celor de la Spezia. Intalnirea de la Trapani va fi condusa la centru de G. Manganiello, ajutat la cele doua margini de catre M. De Troia si L. Gori. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Trapani vs Spezia in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Trapani vs SpeziaCum poate era de asteptat, Spezia a dominat de la un capat la celalalt intalnirea din mansa tur, fara doar si poate formatia gazda de atunci fiind mult mai valoroasa. Trapani nu a apus mari probleme Speziei, dovada fiind doar cele doua suturi trase pe poarta Speziei, unul din ele consemnand golul din minutul 78. Bine, nici Spezia nu a sutat de mai multe ori pe spatiul porii ( tot de doua ori ) insa oaspetii de marti au aratat mai multa daruinta, Trapani multumindu-se si cu un rezultat de egalitate la un moment dat.

Echipa probabila Trapani (3-5-2) : Nicolas – Perticone, Pagliarulo, Scognamiglio – Fazio, Eramo, Scozzarella, Nizzetto, Rizzato – Coronado, Petkovic.

Echipa probabila Spezia (4-3-3): Chichizola – Martic, Postigo, Terzi, Migliore – Pulzetti, Errasti, Sciaudone – Situm, Catellani, Calaio. 

Ei bine, Trapani a castigat partida tur lucru care face ca gazdele de marti sa plece cu prima sansa in disputa cu Spezia. Problema Speziei pe langa faptul ca pleaca cu handicap de un gol in acest retur, o constituie si faptul ca nu au castigat niciodata la Trapani acasa in toate cele 4 vizite efectuate. Ba mai mult, oaspetii intalnirii de pe Stadio Polisportivo Provinciale au primit in ultimele doua vizite aici numai putin de 8 goluri, chiar in turul actualului sezon, Trapani impunandu-se acasa cu un neverosimil 5-1.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Trapani vs Spezia

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Trapani vs Spezia

Ce-i drept, Spezia a marcat de fiecare data in ultimele trei deplasari la Trapani, insa cum formatia gazdaPonturi pariuri fotbal Serie B - Trapani vs Spezia a pierdut doar 4 partide acasa in ultimul an de zile, foarte posibil ca Spezia sa nu aiba prea mari sanse in aceasta mansa retur din play-off-ul pentru promovarea in Serie A.

Profita de livet-tv pentru Serie B, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Cu siguranta ca Spezia va trebui sa iasa la atac pentru a intoarce soarta calificarii in favoarea sa, sa nu uitam ca are nevoie de cel putin un gol fara sa primeasca vreunul pentru a trimite meciul in prelungiri, insa de eventualele spatii aparute in defensiva gazdelor, gazde preocupate de atac, ar putea profita cu foarte mare usurinta atacul celor de la Trapani, formatie care a inscris in acest sezon numai putin de 64 de goluri in 42 de etape, 39 dintre ele doar pe teren propriu in 21 de meciuri.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Trapani vs Spezia

  • Trapani – Handicap asiatic 0 @ Cota 1.55 – la Unibet – Deschide aici un cont la Unibet si primeste BONUS 150 RON la inregistrare

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply