Salernitana vs Lanciano – Gazdele la un pas de salvarea de la retrogradare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Salernitana vs Lanciano

Miercuri incepand cu ora 21.30, Salernitana va primi pe Stadio Arechi in mansa retur a finalei pentru salvarea de la retrogradare in Serie C, vizita celor de la Lanciano. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Salernitana vs Lanciano in acest articol.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Salernitana vs LancianoLucrurile par cat de poate de simple in aceasta mansa retur dupa ce gazdele de miercuri s-au impus in urma cu doar cateva zile cu 4-1 chiar pe terenul oaspetilor. Faptul ca ambele echipe vor marca in mansa tur l-am anticipat si noi AICI, insa la scorul de 4-1 nu cred ca se asteptau nici cei mai optimisti suporteri ai Salernitanei.

Echipa probabila Salernitana : Terracciano – Franco, Empereur, Bernardini, Colombo – Nalini, Pestrin, Odjer, Zito – Donnarumma, Coda.

Duelul a inceput cum nu se poate mai prost pentru Lanciano, cu gol primit inca din minutul 9. Chiar daca au egalat in minutul 16, golul din minutul 21 pare ca le-a turnat plumb in picioare gazdelor din urma cu cateva zile si caderea din repriza secunda a venit pe undeva logic, atata timp cat apararea celor de la Lnciano a fost pur si simplu sufocata de ofensiva gazdelor care au reusit sa inscrie de doua ori in cel de-.al doilea mitan, asigurand astfel in proportie de 100% salvarea Salernitanei de la o retrogradare nedorita in Serie C.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Salernitana vs Lanciano

Nu stiu ce le mai ramane oaspetilor de la Lanciano de facut in aceasta mansa retur atata timp cat vor trebui sa inscrie de cel putin 4 ori fara sa primeasca vreun gol pentru a se salva de la retrogradare. Foarte Ponturi pariuri fotbal Serie B - Salernitana vs Lancianoposibil ca oaspetii sa fie deja resemnati dupa infrangerea drastica din partida tur, tocmai de aceea prevad o noua victorie pentru Salernitana.

Echipa probabila Lanciano : Cragno, Aquilani, Rigione, Amenta, Di Matteo, Bacinovic, Rocca, Vastola, Marilungo, Di Francesco, Bonazzoli.

O victorie care poate veni din nou la un scor de forfait, in condtiile in care dupa cum am mai spus in fata vor avea o echipa resemnata si doar cu gandul la faptul ca in sezonul viitor vor incepe in Serie C, obiectivul principal fiind acela de a ataca promovarea inca din primul an.

Plaseaza-ti aici pronosticurile tale pentru EURO 2016 si intra in concurs pentru premii in valoare de 2.000.000 de RON!

Foarte posibil sa avem un meci spectaculos in care numarul golurilor inscrise sa depaseasca cifra 3, gazdele vrand sa multumeasca suporterii prezenti pe Stadio Arechi cu un meci mare la inchiderea de sezon in Serie B.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Salernitana vs Lanciano

  • Salernitana sa castige @ Cota 1.82 – la agentia de pariuri online Unibet
  • DE INCERCAT : Salernitana castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.85 – la agentia de pariuri online NetBet
  • DE INCERCAT : Salernitana marcheaza in ambele reprize @ Cota 2.85 – la agentia de pariuri online 888Sport

Numar de goluri in multe variante, scor corect, marcator, pauza/final, cornere, rezultat si numar de goluri la pauza, rezultat si over/under si multe alte optiuni excelente de pariere la Agentia de pariuri online Betfair!

 

Leave a Reply