Pescara vs Trapani – Meciul intai al finalei pentru promovare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Trapani

Duminica incepand cu ora 21.30, Pescara va primi pe Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in cadrul primei manse a finalei pentru promovare in Serie A, vizita celor de la Trapani. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Trapani in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs TrapaniPescara, ca si Trapani de altfel, au avut liber in primul tur al play-off-ului pentru promovarea in Serie A datorita locurilor pe care cele doua le-au ocupat la sfarsitul sezonului regulat in Serie A, Pescara pe 4 cu 72 de puncte, Trapani pe 3 cu 73 de puncte.

Echipa probabila Pescara (4-3-1-2) : Fiorillo – Zampano, Zuparic, Campagnaro, Crescenzi – Verre, Bruno, Torreira – Pasquato (Benali) – Caprari, Lapadula.

In turul secund insa, Pescara a dat de Novara, formatie care a trecut in primul tur de Bari cu 4-3. Ei bine, se anunta o partida extrem de echilibrata in care nu se stia cu siguranta cine va trece mai departe inca dinainte de startul jocului. Surprinzator sau nu, Pescara nu prea  avut de furca cu formatia care a terminat pe locul 8 sezonul regulat, asa ca a trecut de aceasta fara mari probleme in dubla mansa cu 6-2 ( 2-0 si 4-2 ).

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs Trapani

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Trapani

De partea cealalta, Trapani a avut parte in turul secund de un adversar mult mai dificil fata de cel al Pescarei. In fata oaspetilor de duminica a iesit Spezia, formatie care a trecut in primul tur dePonturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs Trapani Cesena cu 2-1. Nu stiu cati se asteptau ca Trapani sa treaca de Spezia, eu unul recunosc ca nu, insa dupa victoria cu 1-o din mansa tur de pe terenul Speziei, Trapani isi asigurase in proportie aproape de 100% calificarea in finala, drept dovada ca si la retur s-a impus cu 2-0, pecetluind astfel soarta calificatei in finala play-off-ului pentru promovare.

Echipa probabila Trapani (3-5-2) : Nicolas – Perticone, Pagliarulo, Scognamiglio – Fazio, Eramo, Scozzarella, Nizzetto, Rizzato – Coronado, Petkovic. 

De 6 ori s-au intalnit cele doua pana in acest moment, succesele fiind impartite frateste ( 2 victorii Pescara, 2 Trapani si alte doua partide incheiate la egalitate 0-0 si 2-2 ). Un amanunt interesant il constituie faptul ca niciodata in intalnirile celor doua nu au castigat gazdele, fie ca meciul s-a jucat la Pescara sau la Trapani.

Profita de livet-tv pentru Serie B, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Trapani inscrie destul de des, cu precadere in deplasare, acolo unde a inscris de fiecare data in ultimele 9 deplasari. Ce-i drept a si primit de fiecare data gol in 7 din aceste ultime 9 deplasari. Cum partida se joaca la Pescara, ma astept ca gazdele sa forteze promovarea in Serie A inca din aceasta mansa fara a mai astepta meciul retur, insa Trapani sunt sigur ca va incerca sa inscrie cel putin un gol care sa-i faca meciul mai usor la mansa retur de pe teren propriu.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Trapani

  • Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.85 – la Fortuna – BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT
  • DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-1 @ Cota 2.50 – la Sportingbet – BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

 

Leave a Reply