Pescara vs Novara – Gazdele aproape de finala play-off-ului pentru promovare

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Novara

Miercuri incepand cu ora 21.30, Pescara va intalni pe Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in mansa retur a semifinalelor play-off-ului pentru promovarea in Serie A, vizita celor de la Novara. Intalnirea de la Pescara va fi condusa la centru de R. Abisso, ajutat la cele doua margini de catre D. Di Iorio si S. Liberti. Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Novara in acest articol.

Deschide aici un cont la Betfair si ai unul din cele mai mari BONUSURI din Romania – BONUS 100% LA DEPUNERE PANA LA €200

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs NovaraDupa ce a invins in mansa tur cu 2-0, nu cred ca se mai pune problema ca Pescara sa rateze finala play-off-ului in conditiile in care are un lot mult mai bun fata de oaspeti dar joaca si pe teren propriu. Surprinzator sau nu, Novara a dominat meciul tur de la un capat la altul insa numai imprecizia atacantilor oaspetilor de miercuri a facut ca Novara sa nu inscrie cel putin o data in meciul din tur.

Echipa probabila Pescara : Fiorillo – Zampano, Fornasier, Campagnaro, Crescenzi – Memushaj, Torreira, Verre – Benali, Caprari – Lapadula.

Echipa probabila Novara : Da Costa – Dell’Orco, Troest, Vicari, Mantovani – Casarini, Buzzegoli – Faragò, Gonzalez, Corazza – Evacuo.

Ei bine, ofensiva Pescarei nu a ratat ca cea a gazdelor drept dovada ca au inscris de fiecare data in fiecare repriza, asta chiar daca Novara a dominat partida. Miercuri clar Pescara pleaca cu prima sansa datorita in principal rezultatului din tur, insa sunt foarte curios sa vedem cum va arata Novara, in conditiile in care formatia oaspete nu mai are nimic de pierdut.

Ponturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs Novara

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Novara

Foarte posibl ca Novara sa inceapa tare inca din primul minut, altfel, cu cat va trece timpul si oaspetii nuPonturi pariuri fotbal Serie B - Pescara vs Novara vor marca, sansele ca Novara sa prinda un loc in finala play-off-ului devin din ce in ce mai mici. Pentru ca Novara sa mai pastreze de „doi bani speranta” pentru finala play-off-ului ar trebui sa marcheze repede inca dinainte de pauza, insa Pescara pe teren propriu a primit doar 21 de goluri, semn ca gazdele au o defensiva foarte bine inchegata in meciurile de acasa, asta chiar daca inseamna ca Pescara a primit de fiecare data FIX un gol in meciurile de acasa din acest sezon.

Profita de livet-tv pentru Serie B, ai bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Foarte posibil ca Pescara sa nu se avante prea tare in atac in meciul cu Novara, cele doua goluri marcate in tur oferindu-i aceasta posibilitate, asteptand probabil greseala adversarului pentru a puncta decisiv. Sa nu uitam ca un al treilea gol primit de Novara ( al treilea la general binenteles ) cu siguranta le va fi fatal oaspetilor care au nevoie de doua goluri pentru a merge in prelungiri fara sa primeasca vreunul.

Ponturi pariuri fotbal Serie B – Pescara vs Novara

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply